Sluneční brýle jsou nutným společníkem pro pobyt na jedné z následujících pláží. Bez nich vám totiž vypadnou oči z důlků – na tahle místa se sjíždějí krasavice snad z celého světa –  potkáte tady exotické mulatky i vnadné blondýnky. Přečtěte si přehled sexy pláží, kde v letním žáru rozhodně neusnete!

To, co z „obyčejné“ pláže udělá naprostý skvost, jsou dívky, které se po horkém písku procházejí. Některá přímořská letoviska jsou opálenými krasavicemi doslova obsypaná – znáte je?

Vysoká koncentrace sexappealu

Nádherné dívky v bikinách se procházejí třeba na australské Bondi Beach, jedné z nejkrásnějších pláží světa. Bílý písek není zdaleka to jediné, co zde většina cizinců obdivuje. Jde o nejoblíbenější pláž v Sydney, takže velkého soukromí se tady nedočkáte – procento kolemjdoucích krásek se tím ovšem prudce zvyšuje.

Docela jiná dobrodružství vás čekají v exotickém Thajsku. Z hlediska koncentrace sexy holek je často zmiňovaná pláž na ostrově Phi Phi – ta, kde se točil slavný film „Pláž“ s Leonardem DiCapriem. A právě sem míří tisíce fanynek tohoto hollywoodského herce. Okolní prales hučí stovkami cizokrajných zvuků, moře omývá bílé břehy a vy můžete ze soukromého bungalovu podnikat odvážné lovecké výpravy.

Bondi beach je domovem těch nejkrásnějších surfařek s vypracovanými těly.

Do očí se mi dívej!

Zatímco v Thajsku by se mohla slečna bez horního dílu plavek dostat i do vězení, na plážích Barcelony ve Španělsku si vyslouží maximálně pochvalné hvízdání. Opalování „nahoře bez“ je pro tuto zemi příznačné a kolem Barcelony (např. na Barcelonettě) se to krásnými dívkami s minimalistickým vztahem k oblečení doslova hemží. Dejte si ale pozor na případnou konverzaci – dívat se tady dámě do očí je mnohdy nadlidský výkon.

Tam, kde vynalezli tanga

Jen pro silné povahy pak jsou brazilské pláže. Slavné Copacabaně šlape na paty klidnější pláž Ipanema – na obou však není nouze o nevinné vodní hrátky koček v bikinách, opalující se modelky v posledních hitech plavkové sezóny a hlavně – o tanga. Tento typ plavek má svůj původ právě na Ipanemě – ne náhodou znamená jméno Ipanema „Nebezpečná pláž“.

O nic bezpečněji to nevypadá ani na floridské South Beach v Miami. Pláž, kde se ročně nafotí milióny módních fotek, je domácím hřištěm tisíců modelek, které právě v tomto městě pracují. Po plážích se tady procházejí celebrity, točí se zde filmy i reklamy a ani o noční život není nouze. Dovolená na South Beach patří k tomu nejlepšímu, co můžete svým očím dopřát.

Fun fact: věděli jste, že tanga byla vynalezena právě na pláži Ipanema v Brazílii?

Jen pro dospělé

Pokud vám oční kochání nestačí, zauvažujte o některém z tzv. dospěláckých resortů. Najdete je třeba na Jamajce, v Mexiku, na Dominikánské republice nebo na Kanárech. O co jde? V těchto místech se obvykle chodí bez oblečení, jsou tady k dispozici nejrůznější druhy služeb jako erotické masáže a co je nejdůležitější – většina lidí sem jede s jediným záměrem – užít si!

foto: Shutterstock, zdroj: ESO travel