redaktorka

Jsem:

puntičkářka, workoholička, nadšená kuchařka, organizátorka a neúnavně ukecaná máma s obrovskou potřebou být neustále mezi lidmi

Miluju:

dny, kdy mám pocit, že dokážu všechno na světě

Nemám ráda:

věci z umělé hmoty a lidi s umělou povahou

V životě se řídím:

příležitostmi okamžiku

Flow je pro mě:

ponoření do vlastních možností

10. 5. 2017
Gourmet

Prášek z plodů baobabu má příjemnou nakyslou chuť. Má antioxidační vlastnosti a obsahuje hodně vlákniny. V ovocném salátu umí udělat opravdové divy....

30. 4. 2017
Gourmet

V současné době jsou v kurzu raw dezerty a datlové kuličky s kakaovými boby a brusinkami patří mezi ně. Jsou sladké, zároveň ale příjemně nakyslé a...

27. 4. 2017
Gourmet

Hrstkovou polévku připravuje doma asi každý z nás. Zkuste klasické ovesné vločky vyměnit za vločky z ječmene a hrách s čočkou za léčivé fazolky...

27. 4. 2017
Gourmet

Melasa je koktejl všemožných minerálních látek, a to především železa, přitom jde v podstatě o „odpad“, který vzniká při výrobě cukru z cukrové...

13. 4. 2017
Gourmet

Záviny z tvarohového těsta jsou vláčné a přitom mají krásně křupavou kůrku. Naplnit se dají různě – od strouhaných jablek po špenát. Kombinace mrkve...

12. 4. 2017
Děti

Kdo rád sportuje, má doma určitě alespoň jeden kousek funkčního oblečení. A víme, jaké má benefity. Teď je můžete dopřát i svým nejmenším. Na trhu...

11. 4. 2017
Gourmet

Ovesná krupička je skvělou alternativou k ovesným vločkám. Je rychle uvařená a kaše z ní je krásně jemná. Ochutit se dá podle nálady, ale oříškové...

10. 4. 2017
Zdravá strava

Wakame, Kombu, Hijiki a Agar agar - nejedná se o tajné šifry, ale o názvy řas, které se rozhodně hodí zařadit do jídelníčku. Jejich chuť vás mile...

5. 4. 2017
Gourmet

Polévky z krupiček jsou hodně variabilní. Nejlepší jsou ale vždycky na másle s kořenovou zeleninou. Opražená krupička krásně voní a polévku dobře...