redaktorka

Jsem:

v pohodě

Miluju:

život, přírodu, cestování, príma lidi

Nemám ráda:

faleš a lež

V životě se řídím:

žijeme jen jednou, tak žijme naplno

Flow je pro mě:

milý "společník"

19. 2. 2018
Civilizace

Určitě by to neměl být cíl, ale existují skutečně vegetariánské restaurace, které si opravdu zakládají na „výhoncích a filtrované vodě“. Etnosvět...

12. 2. 2018
Člověk

Poznejte svět chutí, který nemá hranic. To je motto, kterým se řídí pražská restaurace Etnosvět. Hosta chtějí překvapit rafinovaností svých jídel a...

15. 1. 2018
Gourmet

Kuchaři používají jedlé květy ne jen jako dekoraci, ale třeba i do různých salátů. Nejčastěji se k pokrmům přidávají macešky, fialky nebo cuketové...

1. 1. 2018
Gourmet

Už desítky let se traduje, že na novoročním stole nemůže chybět čočka. Prý proto, aby byl i v novém roce v domě dostatek peněz. Tvar čočky mince...

25. 12. 2017
Gourmet

TOP manažeři pražsk é restaurace Etnosvět se zamysleli a podle svých chutí vybrali tři vegetariá nsk é odlehčené recepty pro povánoční dny. Své...

18. 12. 2017
Zdravá strava

Jak mohou nevegetariáni vést vegetariánskou restauraci? To je základní otázka pro TOP manažery pražsk é restaurace Etnosvět. Na naše otázky...

4. 12. 2017
Gourmet

Každý národ má svá gastronomická specifika. My si Vánoce neumíme představit bez bramborového salátu a kapra nebo řízku. A bez masa většinou už vůbec...

27. 11. 2017
Gourmet

Rostlinná strava, nejbohatší zdroj vitamínů, minerálů a aktivních enzymů, je jedinečná rozmanitostí chutí, vůní, barev i tvarů. Složení a obsah...

13. 11. 2017
Gourmet

Když se stavíte na degustační menu v pražské restauraci Etnosvět, přesvědčíte se sami, že párování vegetariánských a veganských pokrmů s víny je...