Kouč a globální stratég Jan Mühlfeit tentokrát pozval do pořadu Tvůj talent je unikát operní pěvkyni Štěpánku Pučálkovou. Štěpánku můžete aktuálně vidět v představeních Národního divadla Madam Butterfly nebo Romeo a Julie. A co na její špatně skrývaný talent říká Jan Mühlfeit?

„Máme pro vás jedno velké překvapení, protože Štěpánka bude o svých talentech zpívat,“ slíbil na začátku pořadu Jan Mühlfeit. Štěpánka po krátké talentové árii prozradila, že její velkou přednost – harmonii – uplatňuje především v rodině, kde dává dohromady rodiče. Ke zpěvu ji mimochodem dovedly maminka a babička. Takže vlastně i Štěpánčin zpěv přispívá k harmonii v rodině.

Operní zpěvačka Štěpánka Pučálková přináší harmonii. Do rodiny i do not.

Štěpánka Pučálková vystudovala operní zpěv na Universität Mozarteum v Salcburku. Prozradila na sebe, že když v Rakousku začínala, musela ráno vstávat a například prodávat noviny, aby se uživila.

Po absolutoriu účinkovala nejprve právě v Salcburku, vystoupila i v Kataru či ve Florencii. V roce 2014 poprvé zpívala v pražském Národním divadle, kde nárazově zpívá doteď. Především ale působí dál v rakouském Salcburku. „Věřím, že se do té Metropolitní nebo do La Scaly brzy dostane,“ zakončil povídání Jan Mühlfeit.

foto: Alex Tran