Přednášky a workshopy na Festival Evolution jsou nevyčerpatelnou studnicí informací pro všechny, kterým není cizí zdravý životní styl, i ty, které zajímají inspirativní projekty. Každé víkendové akce se zúčastní řada osobností z nejrůznějších oblastí, a pokud jste čirou náhodou nemohli Průmyslový palác navštívit, nezoufejte. Flowee pečlivě zaznamenává vše, o čem byla na festivalu řeč. Přinášíme vám proto další unikátní audio nahrávku, tentokráte s nadanou umělkyní Monikou Zieneckerovou.

Monika Zieneckerová si plní své sny. Od chvíle, kdy pochopila zákonitosti života a své možnosti, začala se v životě seberealizovat ve svých nadáních. Vytvořila vlastní značku FOTOOBRAZY Monika – "terapeuti na zeď". Stala se osobní průvodkyní a motivátorkou svých klientů na jejich vlastní cestě k seberealizaci a k ideálně krásnému životu, po kterém sami touží. Miluje život v jeho naprosté dokonalosti a kráse.

Monika Zieneckerová

Chtěj VÍC! / Všechno máme ve svých rukou

Ty jsi všechno. Ty tvoříš. Tvůj život je ti odrazem. Čemu věříš? Jak myslíš? A co vidíš? Díváš se jen očima nebo i svým srdcem? A nasloucháš mu? Jen na tobě záleží. A jen ty můžeš cokoliv změnit. Jen ty si můžeš vytvořit svůj krásný život. Nevěříš? Když UVĚŘÍŠ..., tak to vše i UVIDÍŠ. Vše začíná ve tvé hlavě. Zajímá vás víc? Nahrávku si můžete poslechnout přímo zde

foto: Fotoobrazy Monika