I v Praze se dá prožít skvělé léto, plné nečekaných zážitků, v partě nových kamarádů. Proč se nudit celé prázdniny u babiček a na chatách, když se „za humny“ odehrává tak lákavý program?

Léčivé divadlo již pátým rokem, na prvotní popud Sofie, dcery principálky divadla Gabriely Filippi, připravuje spolu s přáteli z divadla, sportu a tance příměstský letní tábor Multidance Camp. Náruč je otevřená pro děti od základních škol až po ty 18leté. O děti se s láskou starají profesionálové Gabriela Filippi, Sofie Karochová Filippi a její taneční tým lektorů, sportovní fanda a profesionální komentátor Pavel Karoch, herečky Nela Boudová a Zora Jandová. Program je sestaven s uměleckým a sportovním zaměřením, zapojit se lze do Street Break, Jazz Dance, Dancehall, Crump, R’N’B, House, moderního a klasického tance, herectví, jógy, Tai-ti, improvizace, fotbalu, thaiboxu, tenisu a kreativní dílny. 

Nabídka Multidance Campu je opravdu široká. Oblíbenou činnost si zde vybere opravdu každý.

Hlavní roli hrají děti 

Prázdniny patří hlavně dětem, a proto se do udržitelné míry program podřizuje jejich přáním a nadšení. Na komandování a úkoly je tu zbytek roku. Tenhle tábor je o radosti, kreativitě, přátelství, harmonii. A v neposlední řadě o talentu. Léčivé divadlo za celý rok navštíví se svými představeními města po celé naší zemi a setká se s mnoha osudy, trápeními i radostmi. Je nadmíru zřejmé, že šťastný život se dá prožít pouze tehdy, když žijete ten svůj. Na to musíte poznat, kdo jste, co vás naplňuje, co vás dokáže vždy zvednout ze židle i v tom největším smutku. Naučit se rozpoznat své léčivé vibrace, svou vnitřní komunikaci. Čím dříve se tak stane, tím lépe. A kdo má to štěstí, že odhalí své přednosti v dětství, je to pro jeho další směr velký dar. Proto velkou míru klade tábor na individuální přístup, který umožní v dětech odhalit leckdy až netušené. Nejen dnešní forma školství, ale i zaměstnanost rodičů často zahalí schopnosti a talent dětí do mlhy až do tmy.

Díky umění najdeš snáz sám sebe 

Nezapomenutelný je malý Honzík, který přijížděl do tábora z Klokánku, který Multidance Camp podporuje. I přes skvělou péči, jež mu tety – vychovatelky poskytovaly, se až v kreativním prostředí, ve společnosti inspirujících kamarádů, lektorům podařilo odhalit nadprůměrný hudební a herecký talent Jeníčka, který v této umělecké činnosti nadále s podporou lektorů pokračuje. Nebo Kristýna. Dospívající dívka, která byla do tábora zapsána v podstatě „za trest“, chodící pubertální reklama na protest a odmítání, bez komunikace. Našla v sobě talent na to být milující, láskyplnou bytostí, naučila se komunikovat, aniž by říkala něco jiného, než co říct chce. Nejsmutnější na těchto skvělých letních dnech je, že i ty mají svůj konec. Ale toto léto je stále před námi!!!

Věřte, že na tento tábor vaše děti jen tak nezapomenou. Navíc v sobě mnohdy objeví skryté talenty.

Kdy a kde?

První turnus bude probíhat ve dnech 31. 7. – 4. 8. 2017 a druhý 7. 8. – 11. 8. 2017 v Tenisovém areálu Konstruktivita na Praze 4 v ulici Mezi sklady 107/3. Děti můžete předat v 8:30 hodin ráno, v 9:00 hodin začíná program a v 16:30 program končí, do 17:00 probíhá pak opětovné předání dětí. Jídlo a pití přes den je zajištěno (2x svačina a oběd). Přihlášky a více info naleznete přímo zde

Text: Lenka Horylová

foto: Shutterstock a Multidance Camp