Síla bubnu a svobodného projevu dokáže divy. V tomto rozhovoru se sice nedozvíte, co léčivý trans opravdu dokáže, to byste museli projít jen praktickou zkušeností, kterou tito dva dobrosrdeční průvodci a zároveň zakládající členové skupiny Létající Koberec nabízejí na svých akcích. Můžete si však učinit jasnější představu, která vás k tomuto jedinečnému prožitku dovede.

Rytmy bubnů dokážou uvolnit nejen vaši mysl, ale rozproudí i vaše tělo. Tak může dojít k hlubokému uvolnění, které působí velmi léčivě. V dnešní době jsme zahlceni různými povinnostmi a jsme nuceni až nepřiměřeně přemýšlet, což vytváří stres, který se ukládá v našem těle. Díky síle rytmu bubnů, tance a svobodného projevu se tento stres dokáže z těla uvolnit a energie pak plyne správným způsobem. Můžete v sobě objevit nové tvůrčí síly a okusíte léčivou sílu transu.

Zbavte se přílišné kontroly

Přehnaná sebekontrola ubíjí radost ze života a během bubnování dostanete možnost, jak se této kontroly postupně zbavit. Někomu to půjde lépe a někomu to bude trvat déle. Důležité je vědět, že na těchto akcích vás nebude nikdo soudit. Jediný kritik bude spočívat jen ve vaší hlavě. Michal i Petr jsou schopni vytvořit takové prostředí, kde se můžete zcela uvolnit, a volba bude záležet jen na vás.

Bubnováním a tancem odbouráte stres a vaše energie bude plynout tím správným směrem.

Naučte se bubnovat sami

Na těchto seminářích jsou k dispozici jak bubny, tak i jiné perkusní nástroje. Jelikož podobné akce nejsou zaměřeny na výuku, ale především na uvolnění mysli, mohou se i ty nejstydlivější povahy projevit. Možná v sobě objevíte svůj vlastní rytmus nebo se osvobodíte od nepravdivých přesvědčení ve vaší hlavě. Tak i tak to bude zážitek, který vás dostane blíž k sobě.

Kde a kdy to zažít?

Nejbližší seminář probíhá od 7. 7. – 9. 7. 2017 ve Svaté Máří v Pošumaví s názvem Léčivý trans. Další zajímavé akce naleznete zde