fbpx

Zveřejněno: 15. 11. 2017

Díky druhé charitativní noci můžete vydražit pokoj, přijít na party a zažít atmosféru výjimečného designového hotelu. Účastí v aukci každopádně přispějete na dobrou věc. Vybraná částka poslouží několika neziskovým organizacím.

V neděli 3. prosince proběhne druhá charitativní noc v Pytloun Grand Hotelu Imperial, která bude pokračováním netradiční charitativní akce, jež se v roce 2015 při znovuotevření hotelu zúčastnilo 650 dražitelů. Ti v online aukci vydražili první noc v celkem 83 pokojích hotelu. „V aukci se podařilo vydražit částku 250 tisíc korun, která putovala na dobročinné účely do OS Svítání na podporu hipoterapie a na sbírku pro Kačenku,“ uvádí tisková zpráva nadace Krása pomoci.

A o co půjde? Ještě do 24. listopadu 2017 je možné online na webu hotelu dražit v aukci pokojů jednu noc v pokojích Imperialu. Celkový výtěžek této aukce bude opět věnován na charitativní účely. Vítězní dražitelé budou zároveň pozváni 3. prosince na charitativní party, kde jim budou předána ocenění za dražbu, budou zapsáni na zeď hotelu Imperial jako dárci a finanční částka bude slavnostně předána vybraným charitativním organizacím.

tana nadace

Charitativní noc pomůže i seniorům, klientům Nadace Krása pomoci Taťány Gregor Kuchařové.

Důstojné stáří, důstojné bydlení

Většina vydražené částky bude věnována právě Nadaci Taťány Kuchařové Krása pomoci, peníze půjdou na projekt Doma bez obav na pomoc seniorům, aby mohli žít důstojně ve svých domovech. Zhruba třetina vybrané částky bude věnována charitativním organizacím a projektům v Libereckém kraji, konkrétně občanskému sdružení Svítání na podporu hipoterapie, Hospicu sv. Zdislavy v Liberci a Centru LIRA pro podporu rodiny a dítěte.

„Moc si vážíme toho, že jsme byli osloveni ke spolupráci na tak krásné a originální akci. To, že se pan Pytloun a jeho tým rozhodli podpořit právě seniory, je pro nás také moc hezká zpětná vazba,“ říká Taťána Gregor Brzobohatá. 

„Rádi bychom touto netradiční formou pomohli lidem, kteří to potřebují, jako jsou právě například senioři s velmi omezenými finančními prostředky nebo dlouhodobě nemocní, abychom jim zajistili důstojné stáří. Rádi přispějeme také na výzkum nebo nákup lékařského vybavení vybrané nemocnici, nadaci či jednotlivcům,“ dodává Lukáš Pytloun, ředitel a majitel hotelové sítě Pytloun Hotels.

foto: Pytloun Grand Hotel Imperial, Nadace Krása pomoci, zdroj: Nadace Krása pomoci

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...