vegetariánské jídlo

Vánoční kuchyně by měla být chutná a originální. Častými ingrediencemi jsou v Evropě i mimo ni brambory, houby a bylinky. Co se tedy jí v Polsku, ve...

Průzkum obchodních řetězců provedl projekt Rostlinně poprvé před dvěma lety a od té doby v Česku podle dat výzkumných agentur Ipsos a InsightLab...

„Kdyby jatka měla skleněné stěny, všichni na světě by byli vegetariáni,“ řekl kdysi Paul McCartney. A tím kdysi myslíme „ještě dávno předtím, než to...

V pondělí 25. listopadu od 17 hodin proběhne v pražské Art & Event Gallery Černá labuť už dvanáctá ájurvédská večeře s atraktivní přednáškou....

Pokud se vám nechce některý večer strávit dvě hodiny u plotny, a přesto se chcete rodině zavděčit, vsaďte na verzi hummusu, jednoduché pomazánky z...

Otevřít vlastní restauraci byl její sen už na pražské VŠE. Tehdy ale generální manažerka pražské restaurace Etnosvět Daria Ponomareva netušila, že...

V zásadě je jedno, jestli jdete do vinárny na tapas, do hospody na tlačenku nebo do vege restaurace na tofu. Důležité je, abyste si odnesli ten...

Určitě by to neměl být cíl, ale existují skutečně vegetariánské restaurace, které si opravdu zakládají na „výhoncích a filtrované vodě“. Etnosvět...

Poznejte svět chutí, který nemá hranic. To je motto, kterým se řídí pražská restaurace Etnosvět. Hosta chtějí překvapit rafinovaností svých jídel a...

Kuchaři používají jedlé květy ne jen jako dekoraci, ale třeba i do různých salátů. Nejčastěji se k pokrmům přidávají macešky, fialky nebo cuketové...

TOP manažeři pražsk é restaurace Etnosvět se zamysleli a podle svých chutí vybrali tři vegetariá nsk é odlehčené recepty pro povánoční dny. Své...

Jak mohou nevegetariáni vést vegetariánskou restauraci? To je základní otázka pro TOP manažery pražsk é restaurace Etnosvět. Na naše otázky...

Rostlinná strava, nejbohatší zdroj vitamínů, minerálů a aktivních enzymů, je jedinečná rozmanitostí chutí, vůní, barev i tvarů. Složení a obsah...

Podzim a zima jsou jako stvořené k tomu, zavřít se ve vyhřáté kuchyni a uvařit, upéct či jinak vyrobit nejrůznější lahůdky pro mlsné jazýčky....

Andrej Zaitsev je vizionář a ideátor několika projektů, mimo jiné i majitel vyhlášené vegetariánské restaurace Etnosvět. Sám o sobě říká, že jeho...

Možná budete překvapeni, jak je to jednoduché a jak chutné jídlo vám v restauraci také mohou bez masa nabídnout.

Ať už jste vegetarián či milovník masa, od listopadu máte možnost v rámci speciální výzvy Rozhodovat se srdcem je snadné doplnit svůj jídelníček o...

Jídelníček založený na kapustě automaticky neznamená, že takovýto jedlík je lepším člověkem než jeho kolega dopřávající si steaku. V realitě je však...

Červené burgery jsou tou správnou volbou, když si chcete trochu odpočinout od masa a zároveň tělu dopřát o trochu víc zeleniny, než jste zvyklí....

Na vegany se často valí kritika kvůli tomu, že do svého životního stylu vtahují i svoje ratolesti. Je veganské stravování dětí špatné, anebo je to...