fbpx

Zveřejněno: 21. 12. 2017

Na Lucii Biedermann Doležalovou jsem dostal doporučení. Prý dokáže komunikovat s anděly. Jak? Komunikaci navazuje skrze automatické psaní, při kterém se dovíme, co nám náš anděl strážný radí. A zeptat se jich prý můžeme téměř na cokoliv.

Jsou nějaká poselství, která andělé vzkazují lidem nejčastěji?

Lidé by se za pomoci andělů neměli bát snít a začít si vytvářet nejdokonalejší představu o sobě samých. To neznamená nejkrásnější dům a nekrásnější auto, ale spíše to, co je v jejich nitru, onu vnitřní krásu, kterou nám andělé pomáhají si uvědomit a zhmotňovat. Mám ráda jednu takovou afirmaci, kterou jsem od nich dostala: „Naplňuji nejdokonalejší představy o sobě sama.“ Díky opakování této věty si začneme postupně uvědomovat, co je vlastně naše nejdokonalejší představa o nás samotných a zjišťujeme, že to není vlastnění krásného domu či auta, ale to, že se z nás stane lepší člověk.

img 2887

Andělská psaní od Lucie chodí ve verších.

Zaskočilo vás někdy, co andělé řekli?

Na začátku mé praxe mě zaskočilo, že andělé říkají lidem pravdu „bez obalu“ a já jsem nebyla ve svých třiadvaceti letech zvyklá říci někomu, že to, co se mu děje, je jeho problém a chyba. Že se dostal do této situace on sám a jedině on to může změnit a má přestat ukazovat na lidi kolem sebe. Dnes je to pro mě již běžné a přirozené. Pochopila jsem, že v tom tkví velká pravda. Tato konfrontace s prvními klienty byla pro mě opravdu těžká. Každý není připravený tu pravdu slyšet.

Říkáte tedy pravdu natvrdo nebo se snažíte ukázat lidem cestu, kterou mohou jít?

Myslím, že je to individuální. Jsem typ člověka, kterému kdyby se říkalo něco oklikou a jemně, tak to nebude schopen pochopit. Nemám úplně ráda, když mi někdo řekne něco natvrdo, nicméně jsem ochotna se nad tím zamyslet. A i když se mi to nelíbí, tak to jediné na mě platí. Ale pokud vidím, že daný člověk je emocionálně „citlivější“, nedovolila bych si říct mu vše úplně natvrdo. Andělé to většinou zaobalí hezky, vždy to podají konkrétnímu člověku tak, aby to unesl.

img 2886

Lucie Biedermann se věnuje nejen automatickému psaní, ale i shamballe.

Je pro vás důležité osobně se setkat s člověkem, kterému zprostředkujete poselství?

Není, já píšu pro lidi z celého světa a komunikujeme přes e-mail. Pošlou mi otázky a já na ně jednoduše odpovím. Každý člověk dostane ve správnou chvíli to, co dostat má, takže není možné udělat chybu. Vždy jen napíšu to první, co mě napadne, a ono se to těm lidem napasuje do života. Jsem jenom zprostředkovatel a ti nahoře už si nadiktují sami, co já komu předám.

Má každý člověk svého anděla?

Ano, určitě každý a můžeme jich mít i několik. Záleží na tom, kolik si jich sami vysníme a přivoláme. Ale každý z nás má samozřejmě jednoho osobního anděla strážného, tedy životního průvodce, který nám byl přidělený při sestupu na planetu Zemi. Záleží ale jen na nás, nakolik ho využíváme, protože žádní andělé nám nemohou zasahovat do našeho života, aniž bychom je o to požádali. Takže čekají na naše pokyny.

Stává se někdy, že anděl nechce komunikovat?

Ano, nechce komunikovat v případě, že se lidé ptají na věci, do kterých jich nic není, například na soukromí někoho jiného nebo na věci, na které daný člověk nemá znát odpověď.

img 2893

Psaníčka ANGELS jsou určena kavárnám a restauracím, které chtějí nabídnout svým hostům něco nestandardního.

Varují andělé třeba i před autonehodami a podobnými událostmi?

V případě, že si svým neuváženým chováním o něco podobného koledujete, a ještě to můžete změnit, pak vás na to andělé upozorní. Řeknou, nedělejte to a to, protože jinak nad sebou vytvoříte mrak negativity, kterým přitáhnete něco dalšího. Ale pokud je v našich životech něco dáno, nějaká karma či něco zásadního, čím si opravdu musíme projít, tak na to upozorněni nebudeme, protože s tím stejně nemůžeme nic udělat. Andělé jsou však v každém případě připraveni nám okamžitě pomoci, abychom pochopili, proč se nám to či ono stalo a jak s tím máme pracovat. A to je podle mě nejdůležitější. 

Existují i zlí andělé?

Nemyslím, že existují vyloženě zlí andělé. Určitě ale existují nižší entity, které se vydávají za anděly a snaží se nás napadnout. To je třeba téma alkoholu. Když se člověk hodně napije, tak se vlastně odpojí od své duše, která je jen jemně propojená s jeho tělem, jež je v tu chvíli jako otevřená schránka, do které může vstoupit jiná entita. Proto se potom také stává, že člověk v opilosti někomu ublíží, někoho znásilní, říká nehezké věci, protože se skrze ně projevuje ona negativní a temná entita. Je to hodně nebezpečné, nicméně jak říkám, lidé se o tohle moc nezajímají a neuvědomují si, jak si ubližují, když se vlastně vzdají své vlastní moci.

Mají andělé ženské a mužské pohlaví?

Andělé jsou bezpohlavní, ale samozřejmě se nám mohou zjevovat v různých podobách, takže někdy vypadají jako muž a žena, ale spíše se jedná o naše představy. Andělé jsou takoví, jací jsou – krásní a své podoby mohou měnit podle toho, jak zrovna potřebujeme, a není pro ně důležité, jak je nazýváme. Můžete si je představit jakkoli a každá představa je ta správná.

img 2905

Metoda automatického psaní funguje tak, že se Lucie napojí na energii daného člověka.

Četl jsem, že tyto bytosti rozdělujete na strážné anděly, anděly a archanděly. Můžeme komunikovat i s jiným andělem, než je ten náš anděl strážný?

Určitě můžeme komunikovat i s archanděly, dokonce třeba i se samotným Bohem. To je třeba zřejmé ze souboru nádherných knih Hovory s Bohem, které napsal Neale Donald Walsch, a opravdu je doporučuji. Můžeme komunikovat i s dušemi zemřelých. Žijeme ve světě, kde není nic nemožné. To je na této době úžasné a krásné.

V čem se andělská psaní liší od výkladu karet?

U výkladu karet hodně záleží na tom, kdo ho jak udělá, a stejné je to také u automatického psaní. Hodně v tom promítáme sami sebe, proto je důležité, aby byl terapeut svým způsobem morálně zásadový, čistý a duchovně na sobě neustále pracoval. Jsou kartářky, kterých se hodně bojím, pak ty, které respektuji. Ale k žádným nechodím, protože si na své otázky odpovím sama. Nicméně některým lidem mohou karty naopak více vyhovovat, protože jsou konkrétnější. Andělé nám pomáhají a říkají, co se může stát, když ze sebe začneme projevovat to nejlepší, a co se naopak stane, když budeme nezodpovědní, a pokud nebudeme žít v souladu s morálními hodnotami. Nechávají nám pořád prostor pro to, abychom na sobě pracovali, byli kreativní a vytvořili si v životě to, co budeme chtít.

Jak se vy sama ptáte svého anděla a jak často s ním komunikujete?

Komunikuji s ním vždy, když se v životě cítím bezradná nebo se mi něco stane, a já nechápu proč. A úžasné na tom je, že andělé mi vždycky nádherně popíšou, čím jsem si situaci způsobila, co mám dělat pro to, aby se mi to už nikdy neopakovalo, a čeho se mám vyvarovat. Neptám se ale úplně často, protože se snažím hodně poslouchat svou intuici, což mě andělé také naučili.

foto: Alex Tran

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...