img 4866
redaktor

Jsem:

Vášnivá kuchařka s duší pisálka. Obliba českého jazyka mne dovedla až ke studiu České literatury na Slezské univerzitě v Opavě, kterou jsem úspěšně dokončila. Inspirace pro psaní přichází spolu s životem a neustálým osobním rozvojem a snahou vzdělávat se v mnoha ohledech.

Miluju:

Svého muže, veganské jídlo, našeho čtyřnohého člena rodiny Rastyho a teplé letní noci.

Nemám ráda:

Lež, zlé lidi a hlad.

V životě se řídím:

Instinktem a harmonií rozumu a srdce.

Flow je pro mě:

Možnost svou prací pomáhat, posouvat se a objevovat své vlastní limity i rezervy

Ego je velmi mocným nástrojem pro to, abyste vyhráli slovní potyčku. Na druhou stranu z klidných lidí dělá hádavé a konfliktní osoby. Dá se ale...

Úsměv. Neustále dobrá nálada. Řešení nových situací s lehkostí. Zdá se to spíše jako scéna z nějakého filmu, že? Jak hrát v takovém snímku hlavní...

Jaké to je, když se rozhodnete vydat do neznáma sama? Kde najdete nejlepší veganské jídlo a proč se nebát cestovat na vlastní pěst... to vše a ještě...

Balakhilya , světový učitel jógy, řekl: „Meditace je dveřmi do jiného světa, světa čisté lásky, harmonie a pravého štěstí. Nechte se tam pozvat -...

Pracovní doba podle vlastních pravidel. Žádný šéf. Byznys, který jste si sami vybrali. Budování odkazu. To vše jsou benefity spojené s podnikáním,...

Kdybyste svůj balzám rozložili na jednotlivé suroviny, nejspíše byste se zhrozili. Alergeny, agresivní látky, ropné sloučeniny. A výjimkou nejsou...

Kolikrát se člověk za život dostane do křížku s někým dalším? Jak často se rozčílí a ublíží slovně nebo dokonce fyzicky? Dá se tato „slabost“ nějak...

Rozličnost receptů v každé kuchyni, když se jedná o totéž jídlo, je skutečně obrovská. V jedné kuchařce se její autoři zaměřují na barevnost a...