fbpx

Zveřejněno: 21. 9. 2017

Už od dětství měl pocit, že za pojmem realita se skrývá něco většího. Něco víc než jen to, co vnímáme, co vidíme a čeho se můžeme dotknout. Nikdy nedokázal přijmout omezení, které nám společnost diktuje. Říká nám, kdo jsme, co máme dělat i co se máme učit. Ale díky tomu přišel Alexander Senchenko k objevu, že se uvnitř každého člověka nachází obrovský potenciál. Nejsou zde žádné hranice a omezení mohou existovat jen tehdy, když jim to umožníme. 

Alexander Senchenko je certifikovaným konzultantem programů slavného neurologa Dr. Joe Dispenzy. Ve svých přednáškách kombinuje oblasti kvantové fyziky, neurologie, chemie mozku, biologie a genetiky, aby ukázal, co je opravdu možné. Vyplňuje mezeru mezi vědou a duchovnem. Díky jeho seminářům a přednáškám našly svůj vnitřní potenciál již tisíce lidí v mnoha zemích.

alexander senchenko

„Mysl a hmota nejsou oddělené, jakmile si to uvědomíme, otevřeme se cestě, kde nejsou žádná omezení a kde je vše možné,“ říká Alexander Senchenko.

„Každá lidská bytost má potenciál a schopnost vytvořit si přesně takový život, jaký ona sama chce. Všichni máme stejný biologický nástroj – 1,4 kg šedé hmoty, která se nachází v temné dutině. Dělá stejné zázraky pro Vás a stejné pro mě. Nemusíte se zabývat nějakými ezoterickými věcmi, abyste tuto magii zažíval. Tou magií jste totiž Vy. Jste nejmocnější bytost na této planetě,“ říká Alexander Senchenko a zároveň dodává moudro, které stojí za zapamatování: „Buďte své nejlepší já. Každý den a jakýkoliv den. Tohle je Váš život. Pište si svůj vlastní příběh, nenechte společnost, aby Vám říkala, co si máte psát do své knihy, a nikdy nedopusťte, aby v ní ostatní lidé či učitelé přeskakovali stránky.“

Více o Alexanderovi a jeho učení se dozvíte v našem videu (možnost českých titulek, pozn. red.).

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...