fbpx

Zveřejněno: 20. 4. 2017

Když bývalý prezident Microsoftu Jan Mühlfeit vydal originál The Positive Leader, kniha se stala jednou z nejprodávanějších na Amazonu. Nyní se své bible dočkali i čeští manageři. Prvního Pozitivního leadera s dovětkem Jak energie a štěstí pozitivně pohánějí špičkové týmy na cestě k úspěchu pokřtili Veronika Kašáková, David Svoboda a Zdeněk Pohlreich. A neoficiální sudička s přáním dvojnásobného úspěchu flowee.cz byla samozřejmě u toho.

"Když jsem začal dělat generálního ředitele české a slovenské pobočky, tak to byla jedna z nejprofitabilnějších poboček v Evropě," řekl Jan Mühlfeit pro Flowee. Úspěchu dosáhl svým pozitivním přístupem a talentem na to nacházet v lidech silné stránky. "Lídr musí najít to nejlepší z nich a stavět na tom. Potom, dokáže zvýšit produktivitu o 31 %." Jeho kniha Pozitivní Leader odhaluje, jak inspirovat vlastní tým, dosáhnout vytyčených výsledků a jak při tom zachovat rovnováhu mezi úspěchem a štěstím. Mimo jiné radí, jak se zbavit stresu a negativismu a jak odemknout nejen své jedinečné nadání, ale i to nejlepší v ostatních – a to teď hned.

„Knihu Pozitivní leader jsem napsal proto, že mou životní cestou je pomáhat najít smysl života ostatním lidem. Budu rád, když kniha bude pro čtenáře určitým návodem, jak žít svůj autentický život, jak odemknout svůj potenciál, jak najít smysl života a svoji osobní misi nebo jak řídit své čtyři energie – fyzickou, emocionální, mentální a spirituální a vše proto, abychom mohli  prožít šťastný a současně úspěšný život. Chtěl bych poděkovat svoji spoluautorce Melině Costi, která byla skvělým co-pilotem v tomto projetu.“ říká o své knize.

Knihu pokřtila modelka Veronika Kašáková, na jejíž nadační fond poputuje výtěžek z jejího prodeje. Knize popřála mnoho spokojených čtenářů. "Aby v ní našli to, pro co jí začali číst. Tato kniha má potenciál měnit životy, je tam návod k tomu být sebevědomější, spokojenější, šťastnější a je na nás, zda se rozhodneme návod použít." David Svoboda poté vyslovil své přání: "Věřím, že lidé v ní najdou inspiraci na cestě k úspěchu, k lepšímu sebepoznání a zdravému nastavení životních hodnot, ale především k tomu, stát se opravdu silnou, pozitivní a respektovanou osobností s přirozenou autoritou, hodnou následování nejen v rámci jejich profese, ale i mimo ni. Šéfkuchař Zdeněk Polhreich, v jehož restauraci Next Door křest probíhal, nakonec křestu dodal: "Ono totiž poučit se od někoho, kdo něco dokázal  a skutečně něco umí, je v životě vždycky ta nejlepší cesta. Přeju knize spousty čtenářů, hlavně takových, co mají otevřenou hlavu a jsou schopni vytvářet pozitivní prostředí pro sebe i ostatní."

My z flowee.cz přejeme, aby kniha dostála svých řádků a jak na křtu doslovně zaznělo, aby těch lidí, kteří chodí do práce "nasraných", bylo čím dál tím méně :-)

 

Galerie

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...