fbpx

Zveřejněno: 8. 11. 2017

Dalo by se říci, že Martin Škoda je ve svých třiadvaceti letech opravdovým mistrem svého řemesla. Ostatně, jak jinak by přišel k několika mezinárodním oceněním z gastronomické oblasti? Mladý kuchař se v pořadu Jana Mühlfeita rozpovídal o svých začátcích, svých vzorech i práci v televizi. 

Své první jídlo uvařil Martin v osmi letech. A rozhodně se nejednalo o typický pokrm. Šlo o lentilkový dort s piškotama a pudinkem. Ve svých sedmnácti napsal knihu “Škoda nevařit - Kuchařka plná hudby”, která se stala třetím nejlepším debutem ve světě. Druhá kniha s názvem “Škoda nevařit - Kuchařka plná akce” vyšla v roce 2016. 

martin skoda

“Velký vliv na mě měla rodina. Ať už to byl vztah k hudbě, oblékání nebo kultuře,” říka Soběslavský rodák Martin Škoda.

Nyní se se sympatickým kuchařem můžete každé pondělí potkávat na obrazovkách TV Prima. Kromě pořadu v televizi vede ještě vlastní kurzy a podporuje kampaně za zlepšení stravování. Zkrátka o jeho gastronomických schopnostech opravdu nemůže být pochyb. Jaké jsou jeho nejsilnější osobnostní stránky koneckonců odhalil i talentový test Jana Mühlfeita.

Můžete se o nich přesvědčit v našem videu. V rozhovoru se dále dozvíte, kdo Martina Škodu v mládí nejvíce inspiroval, jaké jsou jeho sny do budoucna a prozradil i to, co chybí českým kuchařům. 

foto: Alex Tran

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...