fbpx

Zveřejněno: 12. 10. 2017

Přednášky a workshopy na Festival Evolution jsou nevyčerpatelnou studnicí informací pro všechny, kterým není cizí zdravý životní styl, i ty, které zajímají inspirativní projekty. Každé víkendové akce se zúčastní řada osobností z nejrůznějších oblastí, a pokud jste čirou náhodou nemohli Průmyslový palác navštívit, nezoufejte. Flowee pečlivě zaznamenává vše, o čem byla na festivalu řeč. Přinášíme vám proto další unikátní audio nahrávku, tentokráte s nadanou umělkyní Monikou Zieneckerovou.

Monika Zieneckerová si plní své sny. Od chvíle, kdy pochopila zákonitosti života a své možnosti, začala se v životě seberealizovat ve svých nadáních. Vytvořila vlastní značku FOTOOBRAZY Monika – "terapeuti na zeď". Stala se osobní průvodkyní a motivátorkou svých klientů na jejich vlastní cestě k seberealizaci a k ideálně krásnému životu, po kterém sami touží. Miluje život v jeho naprosté dokonalosti a kráse.

monika zieneckerova 2

Monika Zieneckerová

Chtěj VÍC! / Všechno máme ve svých rukou

Ty jsi všechno. Ty tvoříš. Tvůj život je ti odrazem. Čemu věříš? Jak myslíš? A co vidíš? Díváš se jen očima nebo i svým srdcem? A nasloucháš mu? Jen na tobě záleží. A jen ty můžeš cokoliv změnit. Jen ty si můžeš vytvořit svůj krásný život. Nevěříš? Když UVĚŘÍŠ..., tak to vše i UVIDÍŠ. Vše začíná ve tvé hlavě. Zajímá vás víc? Nahrávku si můžete poslechnout přímo zde

foto: Fotoobrazy Monika

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...