fbpx

Zveřejněno: 14. 9. 2017

První podzimní Festival Evolution je už za dveřmi a vy se můžete těšit na spousty zajímavých přednášek, netradičních workshopů i inspirativních osobností. Ještě než se však brány Průmyslového paláce do světa zdravého životního stylu otevřou, vychutnejte si dozvuky jarní akce v podobě audionahrávek.

Lucie Aujeská je spolumajitelkou firmy Vitalvibe, žije převážnou část roku na Bali, kde realizuje různé projekty zaměřené na zkvalitnění života, zdraví a celkové duševní pohody. Pořádá workshopy, retreaty nebo vede individuální lekce o zdravém životním stylu, rawfood a józe. Lucie vnímá jídlo jako kreativní nástroj, kterým si člověk může kultivovat své zdraví, energii a celkovou harmonii v životě

lucie aujeska

Spolumajitelka firmy VitalVibe Lucie Aujeská

Ženská sexualita a spiritualita 

Na jarním Festival Evolution Lucie přednášela o ženské sexualitě a ženském těle jako platformě probuzeného vědomí i přirozeného blaženého bytí, ztělesněné i prožívané v každodenním životě ženy. Chcete se dozvědět o vědomé sexualitě, komunikaci a intimním zdraví? Zajímá vás, jak se skrze sexualitu probouzet do větší intimity se životem? Poslechnout si to můžete přímo zde.  

 

foto: Shutterstock a archiv

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...