fbpx

Zveřejněno: 25. 8. 2017

Sympatická Kiki aneb Kristýna Kolocová je beach volejbalistka, která slaví mnohé sportovní úspěchy a často je i středem mediálního kolotoče. Ovšem jaká je doopravdy? Co dělá v běžném životě? Poznejte ji očima Mariana Jelínka, který se ve svém pořadu Sonda do sportovcovy duše neptá ani tak na sport, ale na osobnost, tajemství a touhy svých hostů. 

I když pro ni byl volejbal láskou na první smeč, kdyby se tomuto sportu nevěnovala, lákal by ji tenis. Ani studium by nezavrhovala. Naopak by ji bavilo vycestovat a zkusit například Erasmus v cizině. Cesta, kterou se vydala, ji však maximálně naplňuje. Jak sama říká: „Jsem zaměřená na cíl, když si něco usmyslím, tak to chci dokázat.“ 

Pokud se chcete dozvědět, co volejbalistka plánuje po skončení své kariéry, jak vidí pozici ženy ve vrcholovém sportu nebo jak důležitá je pro ni rodina, podívejte se na celý rozhovor. Rozhodně ovšem nečekejte, že je Kristýna jednou z žen, které si pořídí dítě a do konce života zůstanou doma. Jako správná vrcholová sportovkyně si i Kiki potřebuje stanovovat mety, které pak dobývá, a nečinnost není její přirozeností. 

kiki

Kristýna "Kiki" Kolocová

Za poskytnutí prostor k natáčení děkujeme Kayak Beach baru.

foto: archiv

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...