fbpx

Zveřejněno: 5. 7. 2017

Populární česká youtuberka má ve svých devatenácti letech naprosto jasno, čeho chce v životě dosáhnout. Podle talentového testu Jana Mühlfeita si Carrie Kirsten umí živě představit, jak bude její budoucnost vypadat, a protože své vize dokáže často i naplnit, můžeme si být jistí, že se jí podaří vše, po čem touží. Jaké má tedy sny? 

Carrie má na mladou generaci ohromný vliv, na youtube kanálu ji odebírá přes 255 000 fanoušků, kterých si nesmírně váží a cení. Baví ji motivovat a inspirovat druhé a ve svých videích se lidem vždycky snaží něco předat. 

Odhalení silných stránek

Hlavním talentem krásné youtuberky je to, že si vizualizuje budoucnost, představuje si, jak bude vypadat, a své sny má mnohdy propracované až do nejmenších detailů. Když se učí nebo na něčem pracuje, umí si vybrat ty důležité věci. Myslí strategicky, takže své vize dokáže naplnit. A nebyla by tolik úspěšná, kdyby nechtěla být důležitá. Ovšem přesně tak ji chápou i ostatní. A na závěr test odhalil, že dosahuje výsledků, tedy dotahuje záležitosti až do zdárného konce. 

carrie

Carrie Kirsten ráno vstane a ví, že musí do hodiny přidat fotku či video na instastories. Každý den také vkládá fotku toho, co právě dělá, na další sociální sítě.

Dětský vzor 

„Už jako malinká jsem snila s otevřenýma očima. Opravdu jsem reálně před sebou viděla věci, které jsem si přála, a pak jsem si představovala, jaké to bude, až je budu mít. Měla jsem i úplně neskutečný plány, jako například to, že si vezmu Justina Biebra. Byl mým vzorem a neskutečně mě inspiroval, protože už od 12 let začal svou kariéru. Já měla v 16 letech takovou krizi středního věku. Oproti Justinovi jsem se cítila méněcenná a právě to mě motivovalo k tomu, abych se posunula někam dál,“ potvrzuje Carrie, že se její talenty začaly projevovat už před dávnou dobou.    

Zaměstnání – Youtuber 

Za tři roky natáčení si stihla vybudovat obrovskou fanouškovskou základnu. I když bylo Youtube ze začátku pro Carrie jen koníčkem, od minulého roku se stalo i prací. „Věnuji se kampaním, různým firmám a sociálním sítím. Začala jsem to zkoumat i z jiné stránky než jenom z pohledu obyčejného uživatele,“ dodává Carrie. 

Snad každá veřejně známá osobnost má kromě fanoušků i své hatery. „Dříve jsem si negativní komentáře brala hrozně k srdci. Stačil jeden člověk ze sta, který napsal, že je mé video špatné, a já jsem si to pak začala myslet také. Postupem času jsem si to srovnala v hlavě. Myslím, že většina haterů má problém sama se sebou, když nadávají někomu jinému,“ vysvětluje Carrie. 

Sen do budoucna

Protože má Carrie v moderních technologiích opravdu přehled, chtěla by se v budoucnosti věnovat marketingu a správcovství sociálních sítí obchodních firem. Ve svých videích by si nadále přála motivovat lidi. „Člověk může být úspěšný, pokud objeví svůj talent – když najde to, v čem vyniká. V dnešní době je pořád spousta lidí, kteří jen koukají na úspěch někoho jiného a umí akorát kritizovat. Podle mě je to hrozná škoda, protože každý má nějaké nadání. Chtěla bych lidi naučit, aby na sobě hledali to dobré, nejen to špatné, a ještě k tomu na ostatních,“ říká závěrem Carrie a my jí můžeme jen popřát, ať se jí přání splní co nejdříve. 

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...