fbpx


Zveřejněno: 29. 3. 2017

Dalším hostem pořadu Jana Mühlfeita Tvůj talent je unikát je půvabná herečka Eva Čížkovská. Pojďte se s námi podívat, jaké nadání u ní odhalil talentový test. 

Mezi hereččiných pět nejsilnějších stránek patří osobní přístup, učení se, dosažení výsledku, zodpovědnost a rozvíjení myšlenek. ,,Eva každého vidí jako individuálního tvora a dokáže v něm najít to nejlepší, co v něm je. Ráda se učí, ale úplně stejně ráda učí i ostatní. Když už něco začne, vždycky to dotáhne až do úspěšného konce a co řekne, to také platí. Eva je člověk, fascinovaný myšlenkami i přemýšlením,” vysvětluje zakladatel konceptu Odemykání lidského potenciálu Jan Mühlfeit.

 

,,V průběhu mládí a dětství jsem tyto své talenty uplatňovala, jen jsem si to neuvědomovala. Vždy jsem byla velmi komunikativní a o každém člověku, kamarádovi jsem přemýšlela jaký je a proč je takový, zatímco moje máma vždycky zhodnotila lidi, aniž by je znala. Podle mě není nikdo černobílý, všichni jsme barevní. Ale je důležité zjistit proč a hlavně z čeho jsme barevní,” zdůrazňuje Eva.   

20170301 174747

Herečka využívá vrozené talenty i ve svých filmových rolích.

,,Výsledky testu opravdu sedí. Kdybych se měla představit, řekla bych, že jsem zodpovědná, spolehlivá, baví mě zkoušet nové věci a pokud dojdu do stádia, kdy mi něco nejde, požádám o radu nebo si zjišťuju informace sama. V momentě, kdy se člověk přestane rozvíjet, zakrní a stárne a já si myslím, že jsem ještě mladá a perspektivní,” dodává s úsměvem Eva Čížkovská.   

Předchozí díl pořadu Jana Mühlfeita Tvůj talent je unikát můžete sledovat zde.

foto: Archiv a Radovan Šubín

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...