fbpx

Zveřejněno: 10. 12. 2017

Mikuláš přinesl nového premiéra, máme novou vládu a prezident si její ministry zve do Lán, aby zvěděl, co nová vláda bez důvěry bude vůbec dělat. To ovšem nejsou jediné zásadní informace z minulého týdne. Věděli jste třeba, že přítomnost otce v domácnosti ovlivňuje sexuální život dcer? Pokud je otec v hospodě, nebo na jednání vlády, tak je dcera automaticky sexuálně aktivnější. Nebo tak nějak.

Kromě otců, dcer a jejich sexuálních životů vás v pondělí také docela zajímal článek o tom, že po Vánocích spíš zhubnete, když se nad sebou zamyslíte, než když si automaticky nasadíte salátovou dietu s kaprem. V pondělí proběhla první porada ministrů Babišovy vlády v sídle hnutí ANO. Podle našich informací se už všichni těší, jak tu naši zemi dají dohromady.

Místo pro invalidy

V úterý jste si četli o utrpení kaprů, kteří prý o Vánocích trpí jako zvířata. Jako zvířata občas o Vánocích trpí i lidé. Obzvlášť v obchodech a pak u pohádek národního umělce Zdeňka Trošky. Nevíme, jak Troškovy pohádky, ale sexuální zážitek prý rozhodně může zlepšit cvičení. Dá se u pohádek vůbec cvičit?

shutterstock 640263628

V českých věznicích si s invalidy nevědí rady. Zvlášť, když nechodí v tílku.

Sobotkova vláda podala demisi a všem kromě straníků z ČSSD to bylo úplně jedno. To podnikatel Roman Janoušek je prý invalida, proto nemůže nastoupit do vězení. Asi by tam strádal.

Ve středu vás zaujali takzvaní krampusové, což jsou takoví ti hrůzostrašní rakouští čerti, kteří se drží pod Alpami. Potkat ho v březnu ve sklepě bývá docela nečekaný zážitek na celý život. Šperkařka Jitka Kudláčková tvrdí, že muži už nemusí bojovat s draky ani s čerty, tak si tuto svojí frustraci kompenzují nákupem šperkům ženám. Samozřejmě se dá koupit i bižuterie, nebo se poprat s čertem v Rakousku, ale není úplně jisté, jestli to někomu udělá radost.

Andrej Babiš byl konečně na Hradě jmenován premiérem. Mnohým se až zarosilo oko, jak máme spokojené a vitální státníky. Senát neschválil výborný nápad teď už bývalého miunistra vnitra Chovance, aby Češi mohli nosit zbraň pro zajištění bezpečnosti České republiky. Škoda, že jí nenosí inteligent z Ostravy, který poprvé někoho slyšel mluvit jinou řečí než ostravštinou, nebo chlapci z Olomouce, kteří poprvé jeli pražskou tramvají a viděli v ní černocha.

Proč si zajít na aromaterapii?

Ve čtvrtek jsme poradili, jak zabránit úmrtí kojence. Občas je zkrátka dobré ho nakojit, a to nejméně po dobu dvou měsíců. A Jana Štumpová Konicarová prozradila tajemství své aromaterapie. Prý do každé vůně, kterou vytvoří, vkládá i kus sama sebe. No, vida. 

Dělníci začali rozřezávat most v Tróji, který spadl minulý víkend. A město začalo shánět převozníky, než zamrzne Vltava. Pak by se dalo do Tróji přebruslit. V Senátu tento týden opravdu dřeli, ale vrátit kouření do restaurací se ani senátorům nepovedlo. Nápad prostě neprošel. Na aromaterapii můžete ale zajít i tehdy, když vám nesmrdí kabát kouřem.

shutterstock 228116803

Návrat aromaterapie do českých hospod neprošel Senátem. Proto začaly vznikat šachové kluby.

V pátek se někteří z vás zaradovali, že mají konečně dárek, ale ty implantáty, o kterých jsme psali, byly proti slepotě. Museli jsme také kompenzovat zprávy o stresu českého kapra, abyste ho nenechali v kádi. Ony prý mořské ryby jsou ve stresu ještě větším.

Prezident Zeman by chtěl za hlavní město Izraele Jeruzalém, Babiš ne. Všem ostatním je to úplně jedno. SPD měla sjezd. Na sraz těchto politických elit dorazil i prezident Miloš Zeman. Dověděl se, že SPD je s jeho prací spokojená.

Koně na Mars

V sobotu jste se především zajímali o to, jak dostat kyslík na Mars. Přitom je úplně logické, že by to mělo jít pomocí solárního městečka s funkcemi lesa. Četli jste si také o tom, že je tajemství lidské inteligence odšifrováno. Někteří z nás ovšem to tajemství neodšifrují nikdy. Občas to prostě nejde. 

V neděli bylo konečně zemětřesení i v Česku, tedy vlastně ve Slezsku. Ale nikdo si ho nevšiml. Začal padat sníh a peklo se cukroví, přičemž hospodyňky vždycky spotřebují hodně grogu.

Mimochodem, do Vánoc zbývají už jen dva týdny. Tak odpočívejte, abyste 23. mohli na ten nákup. V neděli jste si, kdo ví proč, četli komentář Tomáše Reinbergra o stresu. Jsou zkrátka věci, kterým se můžete vyhnout. Stačí sledovat politiku s nadhledem a nakupovat na eshopu. Třeba na tom našem. No a tu kulturu už nějak pak doženete vždycky.

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...