fbpx

Zveřejněno: 6. 8. 2017

Ve Floweeku jsme postupem času vypozorovali, že o hubnutí je skutečně zájem. A když se hubnutí nakombinuje s konopím, tak jako v článku Chcete už opravdu zhubnout? Tento výzkum vás bude zajímat!, je zájem enormní. V pondělí, tedy poslední červencový den, tento zájem mohl překonat jen zlínský hejtman Jiří Čunek. Ten ve Zlínském kraji vyhlásil nebezpečí kvůli prasečímu africkému moru.

Divoká prasata chce hejtman v ohnisku nákazy udržet pomocí elektrického ohradníku. Pokud je ani tohle nezastaví, vystěhuje oblíbený politik všechny divočáky do maringotek za město. Z čehož mimochodem plyne, ža ani dieta s konopím by se neměla přehánět.

Protože konopí zabralo, nasadili jsme na úterý ještě drsnější kalibr. Po článku Cukr nebo heroin? Prý je to jedno byla opravdu sháňka. Zajímali jste se také o video s půvabnou Hankou Zemanovou, které mělo podobnou tématiku. Hanka každopádně tvrdí, že bez chia semínek a zeleného smoothie po ránu opravdu nezemřete. Zkusili jsme to a má pravdu. V úterý zároveň hlásily zpravodajské servery nejteplejší den roku. Ve čtvrtek ale musely uznat, že je ještě tepleji.

shutterstock 673150450

Ani v Bibione nemusí být nuda, pokud zde objevíte pouštního červa

Do moří a do sedel

Ve středu jsme zveřejnili další "fotokomiks" z filmu Jana Svěráka Po strništi bos. Tentokrát je o Oldou Kaiserem neosedlaném koni. A zajímali jste se také o činnost nadšenců z 4Ocean, kteří čistí pláže a dna moří. Jde o koníček, který se dá rozhodně dělat do konce života a ještě něco zbude. V noci na středu vyhnalo šest divočáků, které neudržel Čunkův ohradník, dvě stě vodáků z kempu u Karlových Varů. Předseda lidovců Bělobrádek zároveň slíbil, že rezignuje. Nikoli kvůli divočákům, ale když se mu nepovedou volby.

Ve čtvrtek jste si hodně četli o intimitě mezi partnery, a to i přesto, že v něm tentokrát nefigurovalo nic moc divokého. Jak už jsme naznačili, tak ve Strážnici (to je úplně jedno, kde to je...) naměřili 38,3 stupně. Od úterý tedy máme nový rekord. Soudy ve čtvrtek také zjistily, že politické strany nemají povinnost poskytovat informace, tekže Bělobrádek měl s tím oznámením ještě den počkat. 

V pátek vás hodně bavil článek o nudné dovolené v Bibione, respektive o dobrodružství pouštních červů. Dobrodruzi jsou také v Kyrgyzstánu, kde rovněž v pátek schválili, aby tamní vodní elektrárny postavila česká společnost Liglass, která vodní elektrárny nikdy nestavěla. Firma stejného jména se ale celkem úspěšně zabývá bižuterií.

Morálka aut a zácpy u Brna

Sobotní šokující zjištění, že se s anorexií a bulimií čím dál častěji potýkají i muži, bylo alespoň v mém případě potřeba okamžitě přebít krkovicí na grilu a plzní. Neděle ještě nebyla v době uzávěrky Floweeku tak jistá, ale článek Auto může jednat na silnici stejně morálně jako člověk, snad někoho přiměje, aby plzeň, alespoň před jízdou, pít přestal. Pokud by se totiž auta chovala stejně morálně jako někteří čeští řidiči, bylo by bezpečnější přesednout na vlak úplně bez morálky. 

Média mimochodem stejně hlásí, že jsou všude na dálnicích v Evropě zácpy, u Brna taky, protože tam přijelo hodně motorkářů, aby se mohli dívat, jak jezdí motorky po okruhu. Dva mladíci ze tří, kteří dostali nápad, že by bylo dobré zapálit dřevěný kostel, skončili ve vazbě. 

Kdo netrčí v zácpách nebo ve vazbě, může si poslechnout třeba Dozvuky z Festivalu Evolution, které budeme uvádět každé dva týdny až do termínu podzimní části festivalu. Nejbližší akce, které vřele doporučujeme, njadete v našem kalendáři. Hezký týden.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...