fbpx

Zveřejněno: 30. 6. 2017

Letní noc přímo jiskří sexuální energií. Svět najednou provoní feromony a i klasické milování se mění v pudovou záležitost, které se nedá odolat. Také vás představa sexu pod hvězdami tolik vzrušuje?

Léto. Teplé počasí nás zve ven k vodě a do přírody. Noc je vlahá a plná hvězd. Stinná louka skýtá ideální příležitost pro romantické dostaveníčko zakončené vzájemným milováním. Protože co si budeme povídat – téměř všichni z nás sní o sexu v přírodě. Na pláži, v lese, na louce, v parku. A mnoho z nás ho už vyzkoušelo.

„Leželi jsme na přikrývce a dívali jsme se na hvězdy na dvorku jeho mamky. Dělat cokoliv pod hvězdami je tak sexy,“ vzpomíná Katisha. Proč lidé tolik milují venkovní sex? A jak se na něj pořádně připravit?

sex venku shutterstock 189506576

Nechte se strhnout okamžikem a poddejte se vášním.

Kouzlo sexu v přírodě

Sex v přírodě má svoji stinnou stránku. Všude kolem je špína. V lese vás čeká hlína a větvičky, na trávě brouci, na pláži písek. Od komfortu vaší měkké postele má skutečně daleko, nemluvě o možnosti, že vás při něm vyruší nezvaný návštěvník. A přesto je tolik vzrušující. Proč?

Potěcha, kterou skýtá, je spíše psychologická než fyzická. Dovoluje nám popustit opratě našich každodenních zábran, udělat něco nového a zakázaného. Při sexu nás obvykle brzdí hanba. Stydíme se vypustit divoké zvíře, které se uvnitř nás ukrývá. Co když se to partnerovi nebude líbit? Co když se vyděsí, jací jsme? Co když udělám něco, co jí bude nepříjemné? Co když je moje sexuální touhy vyděsí a oni utečou?

Venkovní sex tyto zábrany nabourává. Uspokojuje naši vnitřní touhu po zakázaném ovoci. A protože jsme už překročili pomyslnou linii, jsme ochotnější vypustit ze sebe i všechno ostatní. V přírodě to tradičně dělají zvířata. I nám to dává příležitost popustit uzdu našemu vnitřnímu zvířeti a servat z partnera oblečení v jediném okamžiku. Jakmile nás pohltí touha, už nevadí, že ležíme nazí v přírodě a kdokoliv nás může vidět. Důležitá je jenom vášeň, kterou prožíváme.

Tedy… pokud se skutečně dokážeme uvolnit a vychutnat si moment. Jestli ne, možná pomohou tyto rady:

Jak si sex venku užít

Pokud si chcete sex v přírodě užít plánovaně, je moudré připravit se na několik věcí. Jednak je užitečné vybrat si příjemné romantické místo, kde máte více méně jistotu, že vás nikdo nebude rušit (samozřejmě pokud vás nevzrušuje možnost, že byste mohli být nachytáni v akci).

Počkejte si na pěkné počasí, vezměte si deku, abyste si zajistili co největší pohodlí. Pokud ji nemáte, možná pro vás bude lepší dát přednost poloze ve stoje. Na zemi se přece jenom můžete docela umazat. Ale když se necháte skutečně pohltit momentem, nebudou vám vadit ani kameny.

Zapomeňte na svět. Máte tendenci rozhlížet se kolem, jestli někdo nejde? Zavřete oči. Stydíte se, že by vás někdo mohl vidět nahé? Tak ze sebe strhejte šaty. Nejlepší je skočit do toho po hlavě a vychutnat si sex naplno. Nestěžujte si, nepřemýšlejte nad maličkostmi, jenom byste všechno pokazili.

Pravé kouzlo venkovního sexu leží v okamžiku, který vás pohltí a semele. Touha musí být natolik velká, aby vám vůbec nevadilo, že jste na veřejnosti. Zapomeňte na stud a všechny okolnosti využijte ve svůj prospěch. Například déšť. Jak prozradila Katie: „Na táboře jsme se rozhodli pro půlnoční procházku v mírném dešti a rozdali jsme si to v blízkém lese. Na dešti je něco, co dělá sex o tolik lepší – jste skrz naskrz mokří a pomalu se svlékáte.“

A na závěr si pamatujte: na sexu v přírodě není vůbec nic nepřirozeného.

 

foto: Shutterstock, zdroj: Business Insider

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...