Pod tlakem! Technika sous vide - šéfkuchař David Šašek
  • středa, 13. září 2017 16:30 - 21:30
  • Pražský kulinářský institut
  • Kurzy

Náplň kurzu

- Treska, brazilské mango, koriandr (thajská bazalka)
- Mořský vlk, čerstvý tymián, zelenina
- Kořenová zelenina jako příloha ke steakům či rybám
- Brambory, velkolistá petržel
- Králičí stehno, uzená slanina, rozmarýn
- Příprava palce z hovězí svíčkové
- Dokonalé kuřecí prso
- Hovězí steak
- Ananasové ragú s čerstvou mátou a čerstvým chilli
- Vanilková espuma
- Jahody , vanilka

 Nenechte si to ujít!

 
Cena      3 800 Kč
Objednat kurz zde.
 
 

Informace:

Telefon:
+420 720 995 374
Email:
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Stránky:
www.prakul.cz
Přednášející:
David Šašek
Adresa:
Suchdolská 85/14, Sedlec, 160 00 Praha-Praha-Suchdol
Česko

Všechny termíny:


  • středa, 13. září 2017 16:30 - 21:30

Mapa:


Pokračováním v prohlížení těchto stránek souhlasíte s Podmínkami užití a Pravidly využití Cookies.