fbpx

Astrolog: V čase Byliny a Cesty hýčkejte své tělo a rozjímejte, kam v životě dál 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Podle mayského kalendáře vstupujeme do času znamení Eb, ve kterém je dobré se zaměřit na vše, co potřebuje ve vašem životě vyléčit. Pro někoho to může znamenat zdraví, pro druhého finance a pro jiného nespokojenost se stávajícím zaměstnáním

Zveřejněno: 15. 1. 2022

Začíná období 1-Eb-9 (Cesta, Bylina), ve kterém je dobré se zaměřit nejen na své fyzické zdraví, ale především to duševní. Probuďte v sobě svého „vnitřního léčitele“ a naučte se v tomto ohledu něco nového. Ocitáme se v části roku, kdy se příroda stahuje dovnitř a kdy je dobré svou energií šetřit. Věnujte svou pozornost jen tomu, co doopravdy funguje, a všechno přebytečné odevzdejte proudu života. Naučte se být štědří a darujte svým bližním to, co již nepoužíváte a víte, že by jim to mohlo nějakým způsobem pomoci.

Podle mayského kalendáře vstupujeme do času znamení Eb, ve kterém je dobré se zaměřit na vše, co potřebuje ve vašem životě vyléčit. Pro někoho to může znamenat zdraví, pro druhého finance a pro jiného nespokojenost se stávajícím zaměstnáním.

Pobývejte častěji v lese a nechte na sebe působit jeho léčivou moc. Experimentujte s různými dietami i potravinovými doplňky a vnímejte jejich účinek na vaše fyzické tělo.

Zatím se však nevrhejte do konkrétních velkých životních změn, ale vše si urovnávejte uvnitř své vlastní mysli. Nebuďte zbrklí, naopak pozorně sledujte možnosti, které se vám otevírají. Zbavte se všech falešných autorit a naučte se rozumět hlasu, který vychází z vašeho srdce, a plně mu důvěřujte.

Starejte se o tělo

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí, zaměřte se především na způsob, jakým se stravujete, cvičíte, a zda máte dostatek zdravého pohybu. Pobývejte častěji v lese a nechte na sebe působit jeho léčivou moc. Experimentujte s různými dietami i potravinovými doplňky a vnímejte jejich účinek na vaše fyzické tělo. Dovolte si ozdravnou masáž od člověka, s nímž již máte dobré zkušenosti, a vyzkoušejte pravidelné cvičení jógy. Zajímejte se o různé druhy tělesných terapií a zeptejte se sami sebe, zda byste se něco podobného nechtěli sami naučit.

V rovině mysli se tentokrát zaměřte na myšlenkové vzorce, které mají tendenci neustále se ve vaší hlavě opakovat, a přitom vám nic příjemného nepřinášejí. Udělejte jim rázný konec a nahraďte je myšlenkami lásky, přijetí a nových příležitostí. Zbavte se všech závislostí, které vám jen ubírají energii a překážejí vám v přijetí vaší vlastní síly. Proměňte svou parazitující mysl v silného spojence, který bude hrát roli anděla strážného a bude vám vždy pomáhat. Ve svém stávajícím zaměstnání si najděte kolegu, kterému byste mohli pomoci, a učiňte tak.

Hledejte pravou krásu

Co se týká vašich vztahů, uvědomte si pravou krásu, která je často na první pohled méně viditelná než krása fyzická. Někteří lidé dají mnoho energie i peněz do různých úprav svého zevnějšku, ale své nitro tolik neřeší. Přitom právě to, co je uvnitř, přetrvává a jednoho dne to bude to nejdůležitější, na čem bude záviset váš další příběh. Hledejte v druhých krásu, která přetrvává, a méně řešte tu, která věkem ztrácí svou sílu. Dívejte se lidem do očí, hledejte v nich krásu jejich duše a to samé zkoušejte doma před zrcadlem. Zkuste spatřit svou vlastní duši.

V rovině ducha nastal vhodný čas pro experimentování s různými terapiemi, masážemi a jinými léčebnými metodami, které mají za cíl uvést váš život do zdravé rovnováhy. Zamyslete se nad tím, v čem spočívá vaše vlastní schopnost léčit nebo jiným způsobem druhým pomáhat. Častěji se procházejte přírodou a dbejte na to, abyste měli páteř rovnou a vaše klouby byly zdravé a silné. Naučte se vnímat skryté poselství za různými neduhy a generačními nemocemi, které jen ukazují na hluboce zakořeněné negativní vzorce chování, které se po generace opakují stále dokola. Vše můžete změnit ve své vlastní mysli.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Mám schopnost léčit?
  • Jakým myšlenkám věřím a proč?
  • Rozumím řeči svého těla?
  • V čem vnímám opravdovou krásu?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Zlepšete své stravování a pravidelně cvičte.
  • Hledejte v druhých to dobré.
  • Pomáhejte jen tam, kde si toho druzí váží.
  • Rozvíjejte svého „vnitřního léčitele nebo léčitelku“.

Související…

Mayský astrolog: V období Deště a Bouře začněte s kýženou změnou návyků
Robert Policar

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...