fbpx

Mayský astrolog: V období Deště a Bouře začněte s kýženou změnou návyků 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Podle mayského kalendáře je v tomto čase dobré se zaměřit na spojení s něčím, co nás přesahuje. Každý věří něčemu jinému, a tak je úplně jedno, jak tuto sílu nazvete

Zveřejněno: 2. 1. 2022

Nastává období Deště a Bouře (1-Cauac-5), ve kterém si máme připomenout sílu naší vlastní pozornosti, která utváří naši budoucí realitu. Připomeňte si svá novoroční předsevzetí a rozhodněte se je korunovat vašimi činy. Do 14. ledna se tedy zaměřujte jen na to, co doopravdy ve svém životním příběhu chcete žít. Nepouštějte se zatím do žádných velkých začátků, ale měňte své každodenní návyky tak, aby se staly vaší přirozeností. Číhejte na správný okamžik a zatím se na vše krok za krokem připravujte. Do vašeho života teď mohou vstoupit zázraky, a tak buďte dostatečně bdělí, abyste je rozpoznali.

Podle mayského kalendáře je v tomto čase dobré se zaměřit na spojení s něčím, co nás přesahuje. Každý věří něčemu jinému, a tak je úplně jedno, jak tuto sílu nazvete.

Představujte si nejlepší výsledky svých momentálních snah a vytvořte si nástěnku svých snů, které způsobí rychlejší manifestaci vašich přání.

Důležité je si uvědomit, že tato přesahující síla je v našem životě stále přítomna a může nám velmi účinným způsobem pomoci. Pokud jí však nedáte dostatek své pozornosti, možná si jí ani nevšimnete. Každý den se zkuste na chvilku zastavit a uvědomit si toto posvátné spojení ve svém srdci. Pak se otevřete zázrakům, které mohou přijít mnoha způsoby.

Nezanedbávejte tělo ani peníze

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí, uvědomte si, jak se chováte ke svému fyzickému tělu i svým financím. Pokud tyto oblasti zanedbáváte, protože jsou vám nepříjemné, bude pravděpodobné, že se váš stav ještě zhorší. Naopak, když se svým problémům a výzvám postavíte čelem, může dojít k zázračným řešením, která mohou přijít zcela netradiční cestou. Představujte si nejlepší výsledky svých momentálních snah a vytvořte si nástěnku svých snů, které způsobí rychlejší manifestaci vašich přání.

V rovině mysli se nebojte otevřít novým myšlenkám a inovacím, které vás napadají. Pořiďte si zápisník, kam si své myšlenky budete zodpovědně zapisovat, a zkuste u této činnosti vydržet aspoň 52 dní. Pak si tyto zápisky zpětně projděte a srovnejte s vaším současným stavem. To, co odolá toku času, bude mít i sílu k tomu, abyste své nápady skutečně integrovali do svého každodenního života. Hlídejte si kvalitu své pozornosti, protože to je to, na čem opravdu záleží. Váš život se může stát plodným deštěm nebo nezřízenou bouří. Záleží jen na vás.

Vztahy jako květiny

Co se týká vašich vztahů, zaměřte se na to, jakým lidem věnujete přes den nejvíce pozornosti. Jsou to lidé, kteří vás spíš otravují, nebo obohacují? Jedna z nejčastějších věcí, které lidi před svou smrtí nejvíce litují, je to, že nevěnovali dostatek své pozornosti svým přátelům. Nedovolte, aby se to stalo i vám. Napište si seznam lidí, které byste ve svém životě chtěli mít častěji, a něco pro to udělejte. Můžete si domluvit schůzku nebo jim zavolat. Pečujte o své vztahy jako o květiny. Pravidelně se jim věnujte a ony budou vzkvétat.

V rovině ducha se mohou doslova dít zázraky. Hranice mezi viditelným a neviditelným bude úzká, a tak můžeme očekávat zásahy ducha, které se mohou projevit rozličnými způsoby. Někdo může mít silný léčivý nebo prorocký sen. Jiný si uvědomí přítomnost vyšších sil díky zkušenostem, které mohou být jak pozitivní, tak vyzývající. Je dobré sledovat různé synchronicity a zvláštní situace, kterých může být více než kdy jindy. Naučte se pravidelně spojovat s tím, co vás přesahuje, a ono vás to začne podporovat způsoby, o kterých se vám ani nezdálo.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Zažil jsem v poslední době nějaký zázrak nebo výjimečnou životní situaci?
  • Čemu věnuji největší pozornost?
  • Umím meditovat?
  • Co nového vstupuje do mého života?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Naučte se pravidelně meditovat nebo si zapisujte své sny.
  • Všímejte si různých znamení, která se opakují třikrát za sebou v krátkém sledu událostí.
  • Sledujte, čím se během dne nejvíce zabýváte.
  • Zapisujte si všechny myšlenky, které vám přijdou revoluční nebo inspirativní.

Související…

Mayský astrolog: V období Smrti si začněte vytvářet novou osobnost a budoucnost
Robert Policar

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...