fbpx

Mayský astrolog: V období Země a Pohybu zvyšte svou aktivitu a sledujte své sny 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

V následujících dvou týdnech toho můžete opravdu hodně zvládnout, a tak neotálejte a nic neodkládejte na později. Vánoční svátky se blíží, a tak raději nepodceňte přípravy, abyste si na sebe nevytvářeli velký tlak. Jděte vstříc všem pozitivním změnám, na které dlouho čekáte. Mohou se vyskytnout příležitosti, které budou vyžadovat překročení vaší dosavadní komfortní zóny. Jednoduše zkoušejte nové věci, seznamujte se s neznámými lidmi a navštěvujte místa, kde jste ještě nebyli. Život vás za vaši odvahu štědře odmění

Zveřejněno: 6. 12. 2022

Caban patří do skupiny východních znamení, která jsou známa svou schopností druhé inspirovat něčím, co tu ještě nebylo. Otevřete se svým vlastním vnuknutím a nebojte se učit novým věcem. Následujte „neviditelnou energii“, která se skrývá za všemi viditelnými formami. Když budete příliš lpět na starém, můžete mít pocit prázdnoty a nesmyslnosti. Na druhou stranu, když budete mít odvahu učinit kroky, kterým jste se doposud vyhýbali, můžete zažít nové vzrušení a otevřou se vám zcela nové příležitosti na mnoha úrovních vašeho bytí.

Pečujte o tělo i ducha

Uvědomte si tok vašich peněz i potřeby svého fyzického těla. V jakém okamžiku se zrovna nacházíte? Život se pohybuje ve vlnách. Někdy je příliv a jindy zase odliv. To se může týkat jak vašeho zdraví, tak peněz. Pokud se vám daří, zvyšte ještě více svou aktivitu a okořeňte to ještě o něco nového. Nedaří-li se, vyzkoušejte jinou strategii. Hlídejte si potřeby svého těla a dodržujte pevný spánkový režim. Kdybyste své tělo dlouhodobě přehlíželi, dá vám jasně najevo, že to není dobrý postoj. 

Mějte odvahu vstoupit do míst, o kterých jste zatím neměli ani tušení. Sny se mohou výrazně měnit a nabádat vás k tomu, jaké nejlepší změny ve vašem každodenním životě můžete učinit. 

Nemusí vám už vyhovovat váš starý způsob myšlení. Možná budete mít chuť zcela změnit obor nebo ten současný nějakým způsobem obohatit. Je vhodný čas pro učení všeho druhu, zvlášť cizích jazyků, které vám mohou výrazně pomoci na vašich zahraničních cestách, a navíc dobře potrénujete mozek. Pracovní kolektiv i způsob vašich každodenních povinností může výrazně podléhat změnám. Když se včas zachováte podle své intuice, ušetříte tak mnoho psychické energie a navíc se otevřou zcela nové příležitosti.

Život vám ukáže cestu

Bude to zřejmě velmi živé období. Lidé, na které jste byli zvyklí, se mohou začít chovat zcela jinak a to může způsobit poměrně velké změny ve vašich vztazích. Buďte tedy flexibilní a hrajte si s „časovou frekvencí návštěvnosti“. Neodřezávejte své vztahy příliš hrubě, tedy pokud to není nevyhnutelné. Poznávejte nové lidi a nesmutněte nad tím, když z vašeho života někdo odejde. Vítejte ty, kteří přicházejí, a ty, co chtějí odejít, nechte jít. Život moc dobře ví, co je pro nás nejlepší, přestože to ze začátku nedává žádný smysl.  

V rovině ducha se mohou dít velké posuny, ale budou vyžadovat vaši ochotu vstoupit do míst, o kterých jste zatím neměli ani tušení. Mnoho z vás možná zjistí, že to, co vám dobře fungovalo doposavad, vám již nevyhovuje nebo nestačí. Experimentujte s novými druhy meditací, relaxací a jiných duchovních praktik, se kterými jste zatím neměli žádné zkušenosti, ale již jste o tom v minulosti snili. Pokud se dlouho o něco snažíte, je velmi pravděpodobné, že dojde k průlomu. Sny se mohou výrazně měnit a nabádat vás k tomu, jaké nejlepší změny ve vašem každodenním životě můžete učinit. 

Doporučené otázky pro toto období:

  • Co bych ve svém životě mohl změnit k lepšímu?
  • Chtěl bych ve svém životě zažít něco nového?
  • Učím se rád novým věcem?
  • Mám odvahu vystoupit ze své komfortní zóny?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Udělejte něco neobvyklého.
  • Naučte se něco nového.
  • Seznamujte se s novými lidmi.   

                           

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...