fbpx

V období Ještěrky hledejte zdroj síly v přírodě, radí mayský astrolog 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Nastává čas, kdy je vhodné zaměřit se na prohloubení své intuice. Odpovědi na důležité životní otázky hledejte ve svých snech, které si pravidelně zapisujte

Zveřejněno: 23. 11. 2022

Kan patří do skupiny jižních znamení, která jsou známa svou velkou činorodostí, hravostí a kreativitou. Na druhou stranu se ocitáme v části roku, které je přiřazen směr západu, jenž je charakteristický svou hloubavostí a tendencí k introspekci. Věnujte se tedy jen těm činnostem, které vám dávají hlubší smysl. V následujících dvou týdnech se mohou ve vyšší míře objevovat sny, jež v sobě mohou nést důležité informace a rady, jak lépe přistupovat k vašim každodenním výzvám. Proto si zapisujte každý sen, který si vybavíte.

Silné tělo posiluje ducha

Zaměřte se na posílení svého fyzického těla a možná zjistíte, že vám jde více od ruky i vaše práce. Otevřete se všem příležitostem, které se vyskytnou, neboť mohou být výrazným posunem na vaší osobní cestě k ideálnímu zaměstnání nebo posunu ve vaší kariéře. Pokud budete mít možnost navštívit krásné silové místo v přírodě nebo cestovat, neváhejte a bezprostředně tak učiňte. Spojte se silou země, ohně, vody a větru a poproste život, ať vám pomůže v manifestaci vašich snů.

Vyhledávejte přítomnost vážně praktikujících lidí, kteří vaše zkušenosti mohou posunout o další úroveň. Otevřete se síle snění.

Využijte sílu své vlastní intuice. Pokud jste spíš racionálně zaměření lidé, pořiďte si knihu, která vám tyto dovednosti pomůže rozvíjet. Ušetříte si tím tak mnoho času a energie. V pracovním kolektivu se zaměřte především na spolupráci a zároveň prohlubujte své komunikační a jazykové dovednosti. Vyzkoušejte pravidelnou meditaci a naučte se vykládat své sny buď s partnerem, nebo s přáteli. Najděte ve svém stávajícím zaměstnání mocné spojence, se kterými můžete vytvořit něco společně. Otevřete se zajímavým projektům.

Otevřete se snům

Uvědomte si, na kolik jsou vaše momentální vztahy s vašimi bližními uspokojivé. Nehleďte příliš na kvantitu, ale dejte přednost kvalitním a hlubokým vztahům. Možná si vzpomenete na někoho, kdo vám pomohl, a nyní je na čase, abyste mu na oplátku pomohli vy. Pokud máte dobré kontakty s přáteli ze zahraničí, nastal vhodný čas tyto vztahy oživit. Každý člověk, který vám vstoupí do sféry snění, má své neobyčejné místo, a tak pokud nevíte, komu dát přednost, řiďte se svými sny. Můžete zorganizovat přátelské setkání.

Nastává vhodný čas pro kvantový skok. Zajímejte se o různé akce, kde budou přítomni zajímaví zahraniční lektoři ze vzdálených tradicí. Jejich odlišný pohled na svět pro vás může být velmi inspirující. Můžete rovněž popřemýšlet o daleké cestě za poznáním, kterou byste rádi uskutečnili. Každého z nás může přitahovat zcela jiná kultura, což může záviset na zkušenostech z minulých inkarnací. Vyhledávejte přítomnost vážně praktikujících lidí, kteří vaše zkušenosti mohou posunout o další úroveň. Otevřete se síle snění.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Pamatuji si své sny?
  • Rozumím jejich skrytému významu?
  • Cítím se dobře ve svém fyzickém těle?
  • Mám dostatek času na prohlubování důležitých vztahů?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Zapisujte si své sny i události z předchozího dne.
  • Rozvíjejte své intuitivní dovednosti.
  • Inspirujte se moudrostí starých kultur.
  • Naučte se vykládat své sny.           

Související…

V období Opice uvolněte mysl a hledejte chytrá řešení, radí mayský astrolog
Robert Policar

  •                  

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...