fbpx

V období Orla sledujte své sny a směřujte k duchovním vrcholům, radí astrolog 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Nastává další třináctidenní období, ve kterém se můžete naplno vrhnout do uskutečňování vašich nejodvážnějších snů. Nic neodkládejte a překonejte všechny obavy, které jsou spojeny s vaší sebedůvěrou. Obklopte se lidmi, kteří vám rozumí a podporují vás beze slov. A nic zdlouhavě nikomu nevysvětlujte, protože to může vyznít jako výraz nejistoty. Dejte do všeho své nejlepší kvality, protože to úplně stačí. Vše ostatní nechte na životu, který vás může překvapit nečekanými až zcela zázračnými způsoby řešení

Zveřejněno: 7. 6. 2022

Slunce se stále pohybuje vzdušným znamení Blíženců, které má občas tendenci věci až příliš dlouho promýšlet, s čímž mohou být později spojeny zpochybňující a katastrofální myšlenky sdruženy s nejistou budoucností. Změňte své myšlenky a postupně můžete změnit celý svůj život. Vytvořte si nový vision-board, na kterém znázorníte nejhlubší touhy a přání vaší duše. Už na nic nečekejte a vrhněte se do uskutečňování vašich největších snů. Každé odkládání důležitých životních kroků může být později ještě více frustrující. Proto mějte odvahu.

Vytvářejte si své každodenní návyky tak, aby co nejvíce odpovídaly vašim nejvyšším ideálům. Staňte se tou nejlepší možnou verzí sebe sama a staňte se pro sebe a možná i pro druhé příkladnými. Dovolte si úspěch ve všech směrech, a když přijde příležitost, která osloví vaše srdce, vrhněte se po ní jako orel. Pečlivě sledujte své sny a snažte se pochopit jejich symbolickou řeč, protože vám mohou být velmi praktickým rádcem pro vaše každodenní výzvy. Taky zkuste zlepšit své stravování.

K vyšším cílům

Vzlétněte jako orel a podívejte se na svůj život z vyšší perspektivy. Podívejte se do své minulosti, přítomnosti i potenciálních paralelních budoucích světů. Ve svém zaměstnání si určete vyšší cíle a naučte se něco, co vám pomůže k vašemu vytouženému kariérnímu postupu.

Orel směřuje k nejvyšším duchovním vrcholům, kam nikdo jiný nedohlédne. Přijměte svou orlí povahu a naučte se neviditelným proudům ducha naplno důvěřovat.

Může to být cizí jazyk nebo jiná dovednost, která vám umožní snadnější zacházení s vašimi momentálními praktickými úkoly. Až si připomenete své vyšší cíle, vraťte se do přítomného okamžiku a věnujte se konkrétním detailům. Postupujte krok za krokem.

Hledejte skutečné přátele

Podívejte se na lidi, se kterými se nejčastěji setkáváte. Podporují vás ve vašich odvážných snech, nebo vás spíš zpochybňují? Najděte si takové přátele, kteří vás opravdu vidí, jsou k vám upřímní a mohou vám dobře poradit.

V partnerství se snažte komunikovat jasně, s láskou i s úctou a pamatujte, že si v tomto ohledu zasloužíte jenom to nejlepší. Nespokojujte se s málem, ale zároveň sami dávejte do svých vztahů ty nejlepší kvality, kterých jste schopni. Čím více dáte, tím od života i více dostanete.

Na cestě orla

Nastává výjimečný čas, protože orel směřuje k nejvyšším duchovním vrcholům, kam nikdo jiný nedohlédne. Přijměte svou orlí povahu a naučte se neviditelným proudům ducha naplno důvěřovat. Jakákoliv pochybnost, ale zároveň i tvrdost vás na vaší cestě může značně zdržet.

Buďte odvážní a zároveň v dosahování vašich specifických cílů vytrvejte. Mějte pevnou víru ve své vnitřní vedení a obklopte se lidmi, kteří to mají podobně. Objevte v sobě dary, které zatím čekají, až se ve světě naplno projeví.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Jaké jsou mé nejtajnější sny?
  • Mám odvahu se za nimi vydat?
  • Jak bych mohl být nejvíce užitečný pro tento svět?
  • Jak mohu zlepšit svou komunikaci se svým okolím?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Vytvořte si vision-board vašich nejodvážnějších snů.
  • Definujte své životní poslání jasně a srozumitelně.
  • Obklopte se lidmi, se kterými se vzájemně inspirujete a podporujete.
  • Naučte se rozumět symbolické řeči svých snů.

Související…

Mayský astrolog: V období Větru se věnujte meditaci a oceňte své tělo
Robert Policar

foto: Shutterstock, zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...