fbpx

Kvůli nepředvídatelné situaci a s ohledem na přetrvávající vládní opatření odsunuli organizátoři premiéru na druhou polovinu května. A jak sami doufají, měl by to být již definitivní termín

Zveřejněno: 3. 2. 2022

S ohledem na trvající vládní opatření související s onemocněním covid-19, které výrazně limituje návštěvnickou kapacitu kulturních akcí, nemohou organizátoři velkolepé multimediální iMUCHA Show uspokojit všechny zájemce o účast na premiéře. Proto se rozhodli premiéru posunout. Nové datum premiéry v O2 universum je 26. května 2022. Organizátoři pevně věří, že toto datum je již konečné.

„Ačkoliv nás nesmírně mrzí, že premiéru posouváme, věříme, že to návštěvníci pochopí. Myslíme i na jejich bezpečí a nechceme jejich zdraví v aktuálně vrcholící vlně ohrozit.  I na základě zkušeností z předchozích vln, kdy v jarních měsících bývá situace výrazně klidnější, a v souladu s predikcemi odborníků a nadějí, že v dubnu by mohla být natolik dobrá situace, že se opatření uvolní, jsme nové datum stanovili právě na jarní období,“ vysvětluje Richard Fuxa, jeden z producentů projektu iMUCHA

dsc 0547

foto: iMucha


Všem divákům, kteří si již zakoupili vstupenky, se organizátoři omlouvají za vzniklé komplikace. Vstupenky zůstávají v platnosti pro nové datum a není pro to třeba nic dělat. V nutném případě je možné požádat o vrácení vstupného dle podmínek uveřejněných na stránkách prodejní sítě Ticketmaster. 

„Všichni se velmi těšíme na premiéru a uděláme maximum pro to, aby se i květnové premiéry mohl zúčastnit Pierce Brosnan, jehož hlas celou show provází,“ dodává Michal Dvořák, spoluautor projektu, a nabízí ochutnávku v nejnovější verzi traileru.

iMUCHA show je multimediální příběh o souboji tvořivosti a destrukce, který se odehrává na pozadí života a díla světoznámého malíře, grafika, designéra a vizionáře stylu secese Alfonse Muchy. Současný komiksový příběh, technologicky nejvyspělejší projekce, moderní hudba, tanec, akrobacie nebo dechberoucí stage design, to všechno vypráví o životní cestě slavného výtvarníka očima mladého kreslíře komiksů.

Show je jednou ze tří částí projektu iMUCHA, který kromě ní nabízí také unikátní výstavu nejrozsáhlejší sbírky díla Alfonse Muchy a multimediální výstavu. Za projektem stojí trojice producentů – Richard Fuxa, Michal Dvořák a Igor Rattaj.

Související…

Nová show iMucha předčí i zážitek z 3D kina, říká producent Michal Dvořák
Milada Kadeřábková

foto: iMucha, zdroj: iMucha

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...