fbpx

Zveřejněno: 26. 6. 2017

Tahle cukrovinkářská novinka potěší nejen rodiče dětí milujících sladkosti, ale všechny, kteří sladké rádi, ale straní se ho proto, že je nezdravé. Mlsat se však dá už i zdravěji a může to být dokonce léčivé. Lízátka beeLOL jsou toho důkazem.

Přírodní medová cukrovinka neobsahuje umělé přísady a má prý i léčivé účinky. Všechny ingredience jsou ve vysoké kvalitě a časem by mělo lízátko obsahovat i méně cukru. Takovou sladkost vymyslela před šesti lety Slovenka Romana. Její cukrovinku ocení lidé se zdravotními potížemi, nebo jednoduše ti, kteří žijí zdravě a nechtějí do svého těla přijímat škodlivé látky. Co všechno beeLOL obsahují a kolik chutí nabízí?

lizatko2

Kvalitní certifikovaný med je hlavní ingrediencí lízátek

Co beeLOL obsahuje?

Nejenže tato lízátka neobsahují chemikálie, ale dokonce mohou být jakýmsi přírodním lékem. Romana říká, že když už máme jíst cukry, tak ať s tím konzumujeme něco léčivého, něco prospěšného pro naše tělo. Její lízátka tedy kombinují cukry s lahodným medem, léčivými bylinami a ovocem.

Med je kvalitní

Med, který lízátka obsahují, pochází od certifikovaných včelařů na Slovensku. Jeho vysoká kvalita přináší benefity v podobě přírodního léčiva. Lízátka mohou být účinným pomocníkem při nachlazení, bolesti v krku, ale i při zažívacích potížích. Mimoto med obsažený v lízátkách zvyšuje množství hemoglobinu v krvi, podporuje vstřebávání vápníku a má i uklidňující účinky.

lizatko1

Bílý cukr v BeeLOL nenajdete

Chuťová rozmanitost

Lízátka se nabízí v chuti limetkové, pomerančové, s citrónovou kůrou, a dokonce javorové. Pochutnat si ale můžete na čistě medové variantě nebo s levandulí. Cílem do budoucna je vyrábět sladkost bez cukru. Zatím se pracuje na nových příchutích a vylepšování receptury.

Firma na lízátka roste

Každopádně Romana už na tuto činnost není sama, leč nápad se zrodil v její hlavě. Její kolegové ji nejen pomáhají s výrobou, ale nové sladkosti testují na svých dětech a příbuzných. Potom se rozhoduje, co se zařadí do portfolia a co ne. Párkrát se stalo, že výrobce zvolená příchuť neoslovila, a tak ji zavrhl. Cukrovinkářská novinka, která je vyráběna na Slovensku, podporuje  zaměstnanost lidí. Samozřejmostí je i to, že je výroba šetrná k životnímu prostředí.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...