fbpx

Zveřejněno: 20. 7. 2017

Asi každý z nás už někdy držel nějakou dietu. Otázka ale je, jak to nakonec dopadlo? Ve spolupráci s VímVíc vám přinášíme další kurz, tentokrát na žhavé a aktuální téma, jak zhubnout.

Všichni víme, jaká úskalí skrývá honba za „dokonalou“ postavou. Ze začátku máme plno ideálů a snažíme se vehementně udělat pro lepší vzhled téměř vše, postupem času ale začneme podvádět. Od tohoto okamžiku už je jen krůček k tomu, abychom začali upadat do beznaděje. Shozená kila se mohou velmi rychle objevit zpět a nám se v hlavě začne ozývat ta samá otázka jako na začátku. Jak se tedy přebytečných kil zbavit jednou provždy? Odpověď bude možná o něco jednodušší, než jste čekali. Zúčastněte se kurzu hubnutí!

nutricni odbornik shutterstock 331911173

Výživový specialista se bude hodit všem, kteří si nemyslí, že boj s nadváhou zvládnou sami.

Výživový poradce. Ano nebo ne?

Pokud začínáte s hubnutím a zdá se vám, že bude stačit prostá úprava jídelníčku spolu se zařazením jednoduchého cvičení, bez výživového poradce se obejdete. Pokud ale víte, že máte nadváhu a že se jí pravděpodobně bez pomoci někoho povolanějšího sami nezbavíte, mohl by pro vás být odborník skvělou volbou. Stejně tak v situacích, kdy se stále vracíte znovu na začátek, a nedaří se vám váhu si udržet.

Jak zhubnout? Hubnutí na míru se STOBem

Společnost STOB neboli „STOP proti obezitě“ se zaměřuje na hubnutí a na vytváření zdravých stravovacích návyků. Jejím heslem je jít přirozenou cestou bez velkých striktních omezení a rozhodně také bez divokých diet, které mohou našemu tělu spíše uškodit než prospět. STOB se snaží ukázat, že hubnutí začíná především u každého v hlavě a v postupné změně našich zaběhnutých návyků.

1 stob vim vic

PhDr. Iva Málková vytvořila originální program, který vás naučí, jak nepodlehnout "jídlu navíc" a jak zacházet se stresujícími myšlenkami a emocemi.

Malými krůčky k velké změně

Pravdou je, že každé hubnutí musí začínat postupně. Pokud se člověk uchýlí k drastickým proměnám jídelníčku nebo bezhlavému cvičení, tělo nám dá vědět, že jsme neudělali dobře. Proto je jasným pravidlem udělat změnu nejprve ve své hlavě a poté se snažit postupně přejít na novou cestu. Na takovou cestu, kde pro nás bude zdravá strava a cvičení radost a ne každodenní upírání požitků a ničení komfortní zóny. Více se dozvíte právě zde

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...