fbpx

Zveřejněno: 7. 7. 2017

I v Praze se dá prožít skvělé léto, plné nečekaných zážitků, v partě nových kamarádů. Proč se nudit celé prázdniny u babiček a na chatách, když se „za humny“ odehrává tak lákavý program?

Léčivé divadlo již pátým rokem, na prvotní popud Sofie, dcery principálky divadla Gabriely Filippi, připravuje spolu s přáteli z divadla, sportu a tance příměstský letní tábor Multidance Camp. Náruč je otevřená pro děti od základních škol až po ty 18leté. O děti se s láskou starají profesionálové Gabriela Filippi, Sofie Karochová Filippi a její taneční tým lektorů, sportovní fanda a profesionální komentátor Pavel Karoch, herečky Nela Boudová a Zora Jandová. Program je sestaven s uměleckým a sportovním zaměřením, zapojit se lze do Street Break, Jazz Dance, Dancehall, Crump, R’N’B, House, moderního a klasického tance, herectví, jógy, Tai-ti, improvizace, fotbalu, thaiboxu, tenisu a kreativní dílny. 

multidance camp

Nabídka Multidance Campu je opravdu široká. Oblíbenou činnost si zde vybere opravdu každý.

Hlavní roli hrají děti 

Prázdniny patří hlavně dětem, a proto se do udržitelné míry program podřizuje jejich přáním a nadšení. Na komandování a úkoly je tu zbytek roku. Tenhle tábor je o radosti, kreativitě, přátelství, harmonii. A v neposlední řadě o talentu. Léčivé divadlo za celý rok navštíví se svými představeními města po celé naší zemi a setká se s mnoha osudy, trápeními i radostmi. Je nadmíru zřejmé, že šťastný život se dá prožít pouze tehdy, když žijete ten svůj. Na to musíte poznat, kdo jste, co vás naplňuje, co vás dokáže vždy zvednout ze židle i v tom největším smutku. Naučit se rozpoznat své léčivé vibrace, svou vnitřní komunikaci. Čím dříve se tak stane, tím lépe. A kdo má to štěstí, že odhalí své přednosti v dětství, je to pro jeho další směr velký dar. Proto velkou míru klade tábor na individuální přístup, který umožní v dětech odhalit leckdy až netušené. Nejen dnešní forma školství, ale i zaměstnanost rodičů často zahalí schopnosti a talent dětí do mlhy až do tmy.

Díky umění najdeš snáz sám sebe 

Nezapomenutelný je malý Honzík, který přijížděl do tábora z Klokánku, který Multidance Camp podporuje. I přes skvělou péči, jež mu tety – vychovatelky poskytovaly, se až v kreativním prostředí, ve společnosti inspirujících kamarádů, lektorům podařilo odhalit nadprůměrný hudební a herecký talent Jeníčka, který v této umělecké činnosti nadále s podporou lektorů pokračuje. Nebo Kristýna. Dospívající dívka, která byla do tábora zapsána v podstatě „za trest“, chodící pubertální reklama na protest a odmítání, bez komunikace. Našla v sobě talent na to být milující, láskyplnou bytostí, naučila se komunikovat, aniž by říkala něco jiného, než co říct chce. Nejsmutnější na těchto skvělých letních dnech je, že i ty mají svůj konec. Ale toto léto je stále před námi!!!

multidancecamp 2

Věřte, že na tento tábor vaše děti jen tak nezapomenou. Navíc v sobě mnohdy objeví skryté talenty.

Kdy a kde?

První turnus bude probíhat ve dnech 31. 7. – 4. 8. 2017 a druhý 7. 8. – 11. 8. 2017 v Tenisovém areálu Konstruktivita na Praze 4 v ulici Mezi sklady 107/3. Děti můžete předat v 8:30 hodin ráno, v 9:00 hodin začíná program a v 16:30 program končí, do 17:00 probíhá pak opětovné předání dětí. Jídlo a pití přes den je zajištěno (2x svačina a oběd). Přihlášky a více info naleznete přímo zde

Text: Lenka Horylová

foto: Shutterstock a Multidance Camp

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...