fbpx

Zveřejněno: 18. 6. 2017

Jestliže nás čtete pravidelně, zcela určitě vám neunikla spolupráce s Léčivým divadlem Gabriely Filippi. "Léčí" se tu smíchem, zkušeností, motivací a pohledem známých tváří na všechno, o čem se říká, že je mezi nebem a zemí, jejich vzestupy i pády i jejich nalezením té správné cesty, která jim pomohla problémy překonat. Zítra od 19 hodin na pražské Lávce bude mít principálka divadla Gabriela skutečně velmi inspirující hosty, kteří se představí v úplně jiném světle než je znáte - Zdeňka a Zdeňku Pohlreichovi. 

Nejznámější šéfkuchař a jeho manželka, která nedávno porazila rakovinu, se představí v druhé polovině večera. Mimo jiné prozradí, jak důležité jsou láska a opora v těžkých životních situacích a jak moc dokáže být jejich síla uzdravující. "Tito hosté jsou garance vtipu, nadhledu a inspirace. Čeká vás povídání bez cenzury, improvizace řízená pouze inteligencí, vzájemnými energiemi a reakcemi diváků," sdělila pro Flowee ke svému pondělním představení Gabriela. 

22

Před příchodem hostů proběhne stejně léčivé představení Anastasia.

Před tím ale budete moc shlédnout činoherní hudební představení Anastasia na motivy knižního bestselleru Vladimíra Megreho Nevšední příběh lásky, ve kterém se setkávají lidé dvou světů. Úspěšný městský podnikatel a žena, která žije uprostřed přírody. Ze setkání těchto dvou lidí se zrodí nejenom syn, ale také hluboké a čisté poselství pro šťastný život na Zemi.

Vstupenku si můžete koupit hned online na Ticket portálu  nebo pak na pokladně Klubu Lávka. Pokud byste však představení nestihli, zcela určitě můžete očekávat jeho záznam exklusivně na Flowee. 

 

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...