fbpx

Zveřejněno: 23. 11. 2017

Lucie Biedermann Doležalová je známou lektorkou automatického psaní i kresby. Její práce je uznávána napříč generacemi a využívají ji nejen obyčejní lidé, ale také známé osobnosti. Ona sama zůstává skromná, pokud mluví o svém daru nejcennějším. O komunikaci s anděly, o které jsme již na našem portálu psali. Nicméně nás zaujala další věc, o níž  Lucie mnoho ví a umí o ní krásně vyprávět. O shamballe.

Když se řekne Shamballa, já sama nemám představu, o co se jedná, můžeš nám prosím vysvětlit podstatu tohoto léčení?

Ono je to těžké vysvětlovat, protože se jedná o energie. Ty bohužel jinak než vlastním prožitkem nejsme schopni obhájit, protože nejsou vidět. Shamballa je pokračovatelkou energie léčení zvanou Reiki, která je u nás o mnoho známější. Jedná se vlastně o vedenou meditaci, kdy je žák zasvěcen svým mistrem a žádá nanebevzaté mistry, chcete-li duchovní bytosti, o to, aby vám byla navýšena léčitelská energie. Energie světla a všeobjímající a bezpodmínečné lásky.

Říkám to hodně obecně, ale ve skutečnosti je vše mnohem složitější. Nejsem si však jistá, že by běžný čtenář dokázal takové informace zpracovat, pokud nemá alespoň základní vědomosti o duchovní hierarchii bytostí, které kolem nás beze sporu jsou. A patří k nim také andělé. Pokud jste takzvaně zasvěcení, můžete poté používat energii, kterou snadno přijímáte k léčení nejen sebe, ale také lidí, zvířat nebo rostlin kolem sebe.

lucka 2

Shamballa Lucii změnila život. Chvíli po zasvěcení dokonce potkala svého současného manžela.

Jak ses dostala k něčemu takovému?

Tak to si pamatuji naprosto přesně. Tehdy k nám přijela tuto energii předávat jedna žena a já jsem dostala pozvání k účasti. Ostýchala jsem se, nevěřila jsem a myslela jsem si, že se všichni úplně zbláznili. Nicméně jsem na setkání nakonec dorazila. Bylo to před osmi lety. Po zasvěcení se změnil celý můj život. Okamžitě jsem našla sílu vystoupit ze vztahu, ze kterého jsem se nedokázala vyvázat téměř tři roky. Do čtrnácti dnů po zasvěcení jsem potkala svého manžela, se kterým jsem dodnes. Pochopila jsem velmi silně, že musím převzít opratě svého života do vlastních rukou a začít si život aktivně řídit a vědomě pracovat na všem, co v mém životě nefunguje.

Nabízí se tedy otázka, jestli nás Shamballa vlastně zbavuje strachů a obav vykročit do neznáma?

Svým způsobem ano. Shamballa není o tom, že nás navždy strachu zbaví, ale pomůže nám s ním jinak pracovat. Pomůže nám pochopit, že strach je často jen chiméra, kterou jsme si na své cestě sami vytvořili. Shamballa nám pomáhá projevit odvahu jako nejlepší zbraň proti strachu. Najednou zjistíte, že jste mnohem silnější a odvážnější, než jste si kdy sami dokázali představit. Pořád se však musím vracet k tomu, že tohle si opravdu člověk musí prožít. Nedá se to popsat slovy a také každý člověk je jiný a každý má odlišné potřeby v určitém období života, co potřebuje na duchovní úrovni zpracovat. Shamballa tuto nerovnováhu najde a začne ji vyvažovat a člověk se tak může začít také velmi rychle uzdravovat.

lucka

„Shamballa není o tom, že nás navždy strachu zbaví, ale pomůže nám s ním jinak pracovat,“ říká Lucie Biedermann Doležalová.

Mluvila jsi o léčitelských schopnostech. Znamená to, že se po zasvěcení člověk může stát léčitelem?

Každý z nás je ve své podstatě léčitel. Jenže ty schopnosti v nás spí. Je to stejné jako s automatickým psaním. Ten dar máme všichni, všichni můžeme komunikovat s anděly, léčit a uzdravovat. Ovšem brání nám to nejdůležitější. Uvědomění, že to tak může být, a nebát se tou cestou vykročit. Žijeme v době, kdy je možné opravdu všechno, a přesto jsme pořád nespokojeni, unaveni, vzteklí a podráždění. Podle mého názoru je to proto, že nemáme dobře nastaveny morální hodnoty. Nejsme zvyklí na sobě duchovně pracovat, investovat do takového poznání. K tomu všemu jsme my, kteří se snažíme svět obohatit, kritizováni za to, že si za svůj čas, který lidem věnujeme, a za všechnu tu péči, se kterou je učíme, vezmeme peníze.

Bary jsou každý pátek a sobotu plné opilých lidí, kteří ve své podstatě hledají sami sebe. Jedno zasvěcení rovná se jeden večer v centru Prahy s přáteli. Myslím finanční rovnost. A obojí vám může změnit celý život, jestli mi rozumíte. Možná kdybychom přestali tolik kritizovat a více se zajímali o možnosti, zjistili bychom, že tenhle svět by nemusel být až v tak moc neutěšeném stavu, pokud bychom začali sami u sebe. To mě naučila shamballa. Ano, můžeme být léčiteli a můžeme přestat jen plenit a brát. Shamballa nás učí také dávat. Vyvažovat také tuto nerovnováhu. Já jsem díky ní poznala finanční nezávislost a mohla jsem začít cestovat.

 dsc4576

Lucie s Tomášem Ujfalušim při křtu projektu Angels. Malých růžových psaníček, kde naleznete odpověď na životní etapu, ve které se nacházíte.

Máš nějaký příklad toho, kdy tato energie pomohla někomu konkrétnímu?

Před několika lety jsem do shambally zasvětila také svoji dceru a naučila jsem ji, jak může svými myšlenkami a postoji měnit okolnosti svého života. Ona sama si velmi dobře vyzkoušela, že pokud například použije shamballu ve škole a žádá si o pomoc, jsou její známky o mnoho lepší, než když s energií nepracuje. Tato energie uzdravuje neustále. Ale ty příběhy jsou tak silné a emotivní, že se mi o nich nechce vyprávět. Zdály by se vám smyšlené a to si nezaslouží. Nemám zájem o síle tohoto léčení nikoho přesvědčovat. Pokud si má někdo projít touto transformací, sám to pozná a oddá se léčení i bez „důkazů“.

Kdyby se někdo o shamballe chtěl dozvědět více, kde může načerpat informace?

Já doporučuju rozhodně knihy počínající Celestýnským proroctvím až právě ke knize s názvem Shamballa. Já sama vám mohu nabídnout rozsáhlý manuál, který je zdarma ke stažení na mých stránkách. Je to 60 stran kompletní teorie, která vypovídá naprosto o všem. Na svých setkáních učím lidi, jak s touto energií aktivně pracovat a jak ji správně praktikovat.

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...