fbpx

Zveřejněno: 21. 11. 2017

Pokud váš manžel, otec, dědeček nebo přítel má Slunce, Lunu nebo Ascendent v tomto vodním znamení, dozvíte se, proč tito lidé působí tak tajemně a těžko se dají změnit k vašemu obrazu. Pokud vedle sebe budete mít muže v tomto znamení, spolehněte se na to, že ten, kdo se bude pozvolna a hluboce měnit, budete spíš vy. Pokud se tedy nebojíte svých vlastních hloubek, pozvěte si tohoto muže do svého života.

Štíři jsou velmi tajemní a neotvírají se každému na potkání. Pokud zjistíte, že si vás někdo takový vybral, už se ho jen tak nezbavíte. Tito lidé moc dobře vědí, co chtějí a svým rentgenovým zrakem dokáží určit povahu druhých lidí. Když už se vyskytují ve vaší přítomnosti, muselo je něco zaujmout. Lidi, které je nezajímají, velmi nepředstíraným způsobem ignorují. To je důvod, proč jsou tak oblíbení nebo naopak velmi neoblíbení. Jelikož touží po vlivu a moci, je možné, že je můžete zajímat i z tohoto důvodu. A tak nemusí být jisté, jestli jejich jednání není vždy nevypočítavé.

Vášeň a hloubka

Tito muži touží po hlubinách duše. Někteří to neví, protože zaujali materialistický způsob života, ale těch je podstatně méně. Další zase předstírají, že je duchovní záležitosti nezajímají, ale později se ukáže, že mají obrovský přehled o těchto věcech. Není vše, jak se na první dojem zdá. Mohou působit jako beránci, ale později ukážou svou sílu a hloubku, a ta vás promění nebo vyděsí.

shutterstock 667646611

Dopřejte mužům ve Štíru vášeň, jinak ji začnou hledat jinde.

Tito muži jsou často posedlí sexualitou, smrtí a záhadami života. To může být pro mnoho lidí vzrušující, ale děsivé zároveň. Jsou posedlí svou vlastní proměnou a nejraději by změnili své bezprostřední okolí k obrazu svému. Někdy mohou působit až fanaticky, protože všechno, čemu se věnují, dělají naplno. To se týká i intimního života. Sex je pro ně mystérium, které dokáže vytvořit nejen život, ale i ukázat pravdu. Zároveň je fascinuje téma moci a bezmoci, které se v sexualitě rovněž krásně zrcadlí. Vše, kde se energie proměňuje a kde existují hluboké emoce, je živná půda pro toto znamení.

Cesta vůle a odevzdání

Tito muži jdou „šamanskou“ cestou, i když si to často neuvědomují. Jejich vnitřní život není jednoduchý, protože mají nelehký úkol. Tento úkol spočívá v proměně generačních stínů, které se v nich manifestují. Odžívají nezpracované osudy svých předků, a proto jsou často považování za „černé ovce“ rodiny. Jejich úkolem je otevřít témata, která se skrývají hluboko v podvědomí a která nikdo nechce vidět.

Aby se naučili žít v harmonii se svým osudem, je potřeba se naučit rozeznat, kdy vůli zapnout a jít za své osobní hranice a kdy nechat jednat život. Tuto dynamiku se tito lidé učí celý život, dokud se v ní nestanou mistry. Pak dokáží velmi účinně působit na druhé lidi a pomoci jim při proměně života k lepšímu.

Jeho citový život

Muž ve Štíru nesnáší povrchnost a lži. Vše prokoukne, a tak zde lži mají opravdu velmi krátké nohy. Prosím, nelžete mu. Jestli vycítí zradu, je jasné, že dá časem průchod velmi strategické a promyšlené mstě, které neujdete. Odvahu říct pravdu ocení, přestože ani to nebude jednoduché. Má rád rovnocenné partnery, ale uvítá, když bude mít vždy o milimetr navrch. Je pro něj důležité cítit svou osobní moc.

shutterstock 654086962

Muž ve Štíru chce mít vždycky navrch, dokazuje tím svou moc.

Velmi důležitá je pro Štíry také intimita, protože jsou velmi vášniví. Když mu budete odpírat sex, je jasné, že se nějak zařídí. Je to pro něj hluboká potřeba, a to je dobré si uvědomit. Někdy může mít dlouhé období celibátu, ale to jen pro to, aby si sám dokázal, že dokáže překonat jakoukoliv závislost. Ale podle mne to nepotrvá příliš dlouho. Často tuto potřebu nahradí nějakou intenzivní duchovní praxí, která hraničí s tím, co je pro lidi možné.

Jak mu udělat radost?

Touží mít nad druhými vliv a vidět výsledky svého působení. Když uvidí, že se sebou nic neděláte, bude vámi časem pohrdat. Samozřejmě, že mu udělá největší radost vášnivý sex, ale zároveň i společné zkušenosti při objevování záhad života.

Dejte mu prostor pro to, aby vás mohl ovlivňovat, ale zároveň se naučte určovat hranice. Když byste byla příliš povolná, mohla byste ho přestat bavit. Rád překračuje hranice, ale zároveň je rád, když se druhý jen tak nenechá. Pozvěte ho na seminář umírání nebo navštivte osobně nějakého šamana.

Jaké jsou jeho slabiny?

Jeho největší slabinou je jeho žárlivost a zádumčivost. Nesnese nic povrchního, a tak se může schovávat před tímto světem. Další slabinou může být velká pomstychtivost a nenávist. Nemusí umět odpouštět, protože do všeho dává všechno. Jakmile mu ublížíte, můžete počítat s tím, že se vám to desetinásobně vrátí, nebo vás promění ve vzduch, kterého si již nikdy nevšimne a nebude ho brát vážně.

Jak ho odradit?

Buďte mu nevěrná a pomlouvejte ho. Zanedlouho to zjistí a pak je jasné, že je s vámi amen. Další variantou, jak ho odradit, může být odpírání jeho největší potřeby, sexu. Když nebudete vnímat jeho rady a budete často zapomínat na jeho narozeniny, bude si to pamatovat, i když to nedá nikdy najevo. Nejhorší, co mu můžete udělat, je zrada. Odpouštění není jeho silná stránka, je to naopak ta největší výzva, kterou se má v tomto životě naučit.

Jeho poselství

Tento muž má poznat do velké hloubky všechna důležitá mystéria života. Smrt, sex a magie ho budou zajímat, protože téma moci a bezmoci je pro něj stěžejní. Jeho poselství je nejen projít hlubokou osobní proměnou, ale zároveň jít příkladem druhým, aby se rovněž dokázali povznést nad závislostmi a hlubokými psychologickými vzory předků.

Vyniknou všude, kde se odhaluje pravda a kde dochází k hlubokým emocionálním proměnám. Mohou to být skvělí vědci, kriminalisté, šamani, psychiatři a léčitelé. Uplatní se všude, kde mohou aplikovat svůj vliv. Může to být i v obchodu nebo v politice. Vždy budou nějakým způsobem upozorňovat na různá společenská tabu, a to je bude činit buď obdivovanými, nebo odpornými.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...