fbpx

Sociální síť nabízí aplikaci na krátké rozpohybované akty, dají se posílat jen neveřejně a z nějakého důvodu jsou velmi oblíbené

Zveřejněno: 12. 3. 2021

Akty v pohybu. Tak lze stručně charakterizovat trend, který aktuálně vládne erotickému dopisování o sexu, takzvanému sextingu. Tyto nahé „boomerangy“  šlapou co do oblíbenosti na paty dokonce i populárním gifům. A vlastně z nich svým způsobem vycházejí.

Rachel Thompsonovou, redaktorku magazínu Mashable, tématika zaujala natolik, že se rozhodla provést malý soukromý výzkum. Jednoduše se přeptala známých, proč si vlastně takové nahaté obrázky posílají a v čem jsou podle nich boomerangy lepší než zaběhlé gify. Zjistila, že „sextaře“ na nahých boomeranzích láká něco, co pohyblivý obrázek GIF nemá – koketní pohyb. Boomerang navíc můžete pomocí speciální funkce v chytrých telefonech natočit sami. A je jistě mnohem víc vzrušující vyměňovat si s partnerem vlastní lechtivé pohyblivé snímky než vybírat sice z mnohých, ale univerzálních gifů.

Nový hit Instagramu

Boomerangy a gify dnes už ovšem nejsou oddělené disciplíny. Instagram obě funkce spojil a dotáhl k dokonalosti. Výsledného „hybrida“ si dnes můžete stáhnout jako aplikaci Instagramu. Oproti svým předchůdcům je o mnoho živější, protože obsahuje to nejlepší z obojího. A jak takový instagramový boomerang vyrobit?

Boomerangové gify jsou rychlé, krátké a věcné. Což jsou základní předpoklady úspěšné sexy zprávy.

Stáhnete si aplikaci a s její pomocí vytvoříte 10 fotografií, které budou následně „slepeny“ do smyčky GIF. Výsledkem je originální „boomerangový GIF“ , který můžete uložit do telefonu a odeslat prostřednictvím libovolné aplikace pro zasílání zpráv – Messenger, Viber, Whatsup… Možnosti jsou skutečně široké, stejně jako kreativita nadšených „sextařů“, kteří se nové aplikace podle všeho nemohou nabažit.

Hravější a zábavnější

Hlavní předností nového vynálezu Instagramu je podle těch, kterých se Thompsonová dotazovala, jejich hravost a lehkost. Zachycují koketní pohyby, ukazují něco, ale zase ne moc, záhadně poodhalují, ale zase neodhalují. Představují tak jakýsi zlatý střed. Lze říct, že sextaři je vnímají dokonce jako poměrně vkusné. Každopádně jsou ale rychlé, krátké a věcné. Což jsou základní předpoklady úspěšné sexy zprávy.

Sextařům takové boomerangy slouží nejen jako „návnada“ , ale dokonce i místo slov – jako dovětek, popíchnutí, pobídnutí nebo jen provokace. A není žádná věda takové dílko vytvořit. Účastníci „minivýzkumu“ Thompsonové se nechali slyšet, že „stačí natočit něco hloupého a roztomilého“. A co se nejčastěji posílá? Prý je to různé. Od pozadí až po úseky skutečného pohlavního styku.

Proti třetí straně

Sextařům navíc nové boomerangy nepřipadají vulgární a tolik nebezpečné jako klasická „nahatá“ videa. Ta obvykle doprovází i zvuk a jasný obraz, často tak zjednodušují odhalení identity hlavního „herce“ či aktéra. U chytrých boomerangů nic tak očividného není. „Profíci“ v oboru dokážou natočit žhavý snímek, z něhož prakticky není možné poznat, kdo se na něm skutečně nachází.

Kdyby vás ale, nedej bože, náhodou napadlo svoje záznamy sdílet veřejně, pak vězte, že Instagram by vám něco takového ani nepovolil.

Takže dalším významným benefitem takovýchto boomerangů je i jejich bezpečnost. Alespoň relativní… Kdyby vás ale, nedej bože, náhodou napadlo svoje záznamy sdílet veřejně, pak vězte, že Instagram by vám něco takového ani nepovolil. V jeho Centru nápovědy najdete zásady bezpečného sdílení společně s radami, jak postupovat v případě, že je někdo poruší a zneužije k tomu právě vaše choulostivá data. Já osobně to ale asi ani s návodem zkoušet nebudu.

Související…

Nečekejte na pravidla sextingu. Zájemcům o fotku pošlete nahou krysu
Eliška Harris

foto: Shutterstock, zdroj: Mashable

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...