fbpx

Pro vodnáře může být rok 2018 velká jízda

Zveřejněno: 2. 2. 2018

Jaký pro vás bude únor? Vstoupili jsme do období vodnářů. Tentokrát jsme ovšem na únor připravili horoskop pro všechna znamení. Odkazy najdete v článku. 

Pokud jste se narodili ve vzdušném znamení Vodnáře, jste obdarováni vynalézavostí, velkou originalitou, vizemi a schopností s druhými spolupracovat v zájmu vyššího celku. Můžete mít prorocké vhledy do budoucnosti, protože zřejmě odtamtud pocházíte. Do 18. února, kdy Slunce prochází vaším znamením Vodnáře, se můžete naladit a rozpomenout na svůj životní úkol. Vaše vlastnosti se zdvojnásobí, a tak se můžete cítit ve svém pod podmínkou, že se máte upřímně rádi.

Aktuální rok pro vás může být další velkou jízdou, protože není nic, co by vás extra vyvádělo z míry. To spíš vy můžete neustále druhé překvapovat něčím bláznivým a neuchopitelným. Vliv Uranu v Beranu vás v posledních letech příjemně oživoval a podporoval vaše pozitivní vlastnosti. Mohli jste mít větší odvahu jít za svým. V květnu tohoto roku však Uran vstoupí do zemského znamení Býka a to se budete muset přizpůsobit změnám, které se budou projevovat hlavně v praktických záležitostech, které vás nutně nemusí tolik bavit. Mnoho z vás bude mít opět touhu udělat nějaký kvantový skok, ale buďte opatrní. Aspekt kvadratury potřebuje vytrvalost a schopnost se koncentrovat.

Jak se bude v únoru dařit vám? Najděte si své znamení

Beran, Býk, Blíženci, Rak, Lev, Panna, Váhy, Štír, Střelec, Kozoroh, Ryby

Uskutečnění vašich vizí

Do 18. února prochází Slunce vzdušným znamením Vodnáře, což je vaše domovina. Mnoho z vás mělo nebo bude mít narozeniny, což je velmi důležitý okamžik ve vašem životě. Spousta se toho ve vašem podvědomí mění, a tak je dobré být v těchto dnech k sobě pozorný. Je to váš osobní rok, který je důležitější než ten kolektivní. Pořádně své narozeniny oslavte s přáteli, protože ti patří k velmi důležitému článku ve vašem životě.

Někteří z vás budou mít potřebu být sami, abyste se mohli lépe naladit na svůj život. Uvědomte si své vize do budoucnosti a navažte kontakty s lidmi, se kterými budete prožívat podobné sny. Odpusťte některým lidem, kteří vás nechápou. Nebude jich málo, protože, jak jsem se již zmínil, vy možná pocházíte z budoucnosti.

Všichni jsme jedno

Slunce vstupuje do vodního znamení Ryb v neděli 18. února 2018. Přestože je Ryba vodní znamení, má s vaší povahou mnoho společného. Díky tomuto archetypu jste schopni více vnímat nejen myšlenkové principy a názory, které jsou nám všem společné, ale zároveň to můžete vnitřně prožívat. Jestli se Vodnář zaměřujte na pokrok lidský, Ryba vnímá vše živé jako jednu velkou rodinu.

Takže pokud máte ekologické, humanitární nebo jiné ideály, které berou v potaz jak lidi, zvířata a rostliny, můžete se pořádně opřít do své práce. Zároveň můžete použít technologie, aby vám zkrátily čas a práci. Najděte si způsob, jak uskutečnit něco, co pomůže v daleké budoucnosti nám všem. Sny mohou být velmi intenzivní a skrze ně se můžete osvobodit od starých bolestí.

Čemu se tedy věnovat?

Kombinace mayského období 1-Muluc (Voda) a znamení Vodnáře trvá do 14. února. Odpusťte přátelům z minulosti, ke kterým cítíte něco nedořešeného. Pokud vás nic takového netrápí, otevřete se novým lidem a využijte své schopnosti druhé inspirovat a motivovat ke spolupráci. Sledujte nové trendy a sami zkuste vytvořit něco nového. To je váš dar.

Kombinace mayského období 1-Ik (Vítr) a znamení Ryb začíná 18. února. Experimentujte se sny a novými psychoterapeutickými metodami. Můžete zkusit muzikoterapii nebo jiný alternativní přístup k léčení. Jelikož jste silné vzdušné znamení, můžete disponovat schopností vytahovat informace z kolektivního vědomí, aniž byste si toho byli vědomi. Zkuste se nad tím zamyslet a svůj dar nadále rozvíjejte.

foto: Profimedia

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...