fbpx

O Vánocích nás jeden z největších výrobců šperků v Evropě vezme na cestu plnou barev a bezprostřední zábavy

Zveřejněno: 14. 12. 2019

Zimní kampaň dokonale zachycuje sváteční atmosféru doplněnou kouzelným vystoupením na ledě. Apart překvapí fotografiemi plnými fantastických barev, kostýmů a rekvizit, jako je například zimní palác z papíru či okouzlující záběry vojáků z klasického baletu. To vše je doprovázeno jedinečnou vánoční atmosférou. Smyslné záběry se mísí s pestrými barvami pohádkového vánočního večírku.

apart

Základem této vánoční kampaně jsou samozřejmě šperky – ty, které ocení znalci nadčasové krásy a módních doplňků. Patří mezi ně především jemné zlaté vzory s diamanty a drahými kameny, jako je topaz, citrín, tanzanit z kolekce Colours či safír, který je vyhledávaný pro svou vzácnost.

Nesmíme samozřejmě zapomínat ani na stříbrné vzory. Například filigránový motiv stromu života, třpytivé šperky s bílými a barevnými zirkony z řady Magic Crystals nebo motivy lístků v moderní podobě z nové kolekce Secret Garden.

Vánoční kampaň Apartu zahrnuje nejen nápadité focení, ale také poutavý videoklip, který vtáhne diváka do světa fantazie.

foto: Apart, zdroj: Apart

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...