fbpx

Zveřejněno: 18. 6. 2017

Sluneční brýle jsou nutným společníkem pro pobyt na jedné z následujících pláží. Bez nich vám totiž vypadnou oči z důlků – na tahle místa se sjíždějí krasavice snad z celého světa –  potkáte tady exotické mulatky i vnadné blondýnky. Přečtěte si přehled sexy pláží, kde v letním žáru rozhodně neusnete!

To, co z „obyčejné“ pláže udělá naprostý skvost, jsou dívky, které se po horkém písku procházejí. Některá přímořská letoviska jsou opálenými krasavicemi doslova obsypaná – znáte je?

Vysoká koncentrace sexappealu

Nádherné dívky v bikinách se procházejí třeba na australské Bondi Beach, jedné z nejkrásnějších pláží světa. Bílý písek není zdaleka to jediné, co zde většina cizinců obdivuje. Jde o nejoblíbenější pláž v Sydney, takže velkého soukromí se tady nedočkáte – procento kolemjdoucích krásek se tím ovšem prudce zvyšuje.

Docela jiná dobrodružství vás čekají v exotickém Thajsku. Z hlediska koncentrace sexy holek je často zmiňovaná pláž na ostrově Phi Phi – ta, kde se točil slavný film „Pláž“ s Leonardem DiCapriem. A právě sem míří tisíce fanynek tohoto hollywoodského herce. Okolní prales hučí stovkami cizokrajných zvuků, moře omývá bílé břehy a vy můžete ze soukromého bungalovu podnikat odvážné lovecké výpravy.

holky na plazi shutterstock 192401735

Bondi beach je domovem těch nejkrásnějších surfařek s vypracovanými těly.

Do očí se mi dívej!

Zatímco v Thajsku by se mohla slečna bez horního dílu plavek dostat i do vězení, na plážích Barcelony ve Španělsku si vyslouží maximálně pochvalné hvízdání. Opalování „nahoře bez“ je pro tuto zemi příznačné a kolem Barcelony (např. na Barcelonettě) se to krásnými dívkami s minimalistickým vztahem k oblečení doslova hemží. Dejte si ale pozor na případnou konverzaci – dívat se tady dámě do očí je mnohdy nadlidský výkon.

Tam, kde vynalezli tanga

Jen pro silné povahy pak jsou brazilské pláže. Slavné Copacabaně šlape na paty klidnější pláž Ipanema – na obou však není nouze o nevinné vodní hrátky koček v bikinách, opalující se modelky v posledních hitech plavkové sezóny a hlavně – o tanga. Tento typ plavek má svůj původ právě na Ipanemě – ne náhodou znamená jméno Ipanema „Nebezpečná pláž“.

O nic bezpečněji to nevypadá ani na floridské South Beach v Miami. Pláž, kde se ročně nafotí milióny módních fotek, je domácím hřištěm tisíců modelek, které právě v tomto městě pracují. Po plážích se tady procházejí celebrity, točí se zde filmy i reklamy a ani o noční život není nouze. Dovolená na South Beach patří k tomu nejlepšímu, co můžete svým očím dopřát.

holky na plazi shutterstock 336503906

Fun fact: věděli jste, že tanga byla vynalezena právě na pláži Ipanema v Brazílii?

Jen pro dospělé

Pokud vám oční kochání nestačí, zauvažujte o některém z tzv. dospěláckých resortů. Najdete je třeba na Jamajce, v Mexiku, na Dominikánské republice nebo na Kanárech. O co jde? V těchto místech se obvykle chodí bez oblečení, jsou tady k dispozici nejrůznější druhy služeb jako erotické masáže a co je nejdůležitější – většina lidí sem jede s jediným záměrem – užít si!

foto: Shutterstock, zdroj: ESO travel

Galerie

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...