fbpx

Zveřejněno: 11. 11. 2017

Autor a průvodce vědomým životem zavítal na pár týdnů k nám do Čech a takovou příležitost k rozhovoru jsme si samozřejmě nemohli nechat uniknout. Deva Presence má za sebou desítky let vedení lidí v rámci workshopů na téma vědomé sexuality, ale zabývá se i tantrou a jógou, pomáhá ostatním léčit jejich poškozené vztahy a ve volných chvílích skládá básně či zpívá. 

Nejprve jsme si s Devou povídali o jeho ozdravných metodách. Většina z nás totiž čelí třem základním věcem – strach z odmítnutí, strach z opuštění a strach z toho, že nejsme dost dobří. „Ale když se znovu staneme čestnými a autentickými, odhalíme sebe sama, zjistíme, jací opravdu jsme. Tělo se vrátí zpět do rovnováhy a přes negativní myšlenky se můžeme snadno přenést,“ říká Deva Presence. 

deva presence 2

Deva Presence s moderátorem Flowee Václavem Machem

V čem přesně spočívá, a hlavně jak probíhá, pětidenní léčba s názvem Milovník multiorgasmu? Mají ženy a muži orgasmus odlišný? Zřejmě moc ne, protože ho oba mohou cítit v srdeční oblasti, tedy pokud nechají proudit svou sexuální energii. A co dělat, pokud váš milostný vztah skřípe? To vše a mnohem více se dozvíte v našem videu. 

foto: Alex Tran

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...