fbpx

Zveřejněno: 4. 7. 2017

Síla bubnu a svobodného projevu dokáže divy. V tomto rozhovoru se sice nedozvíte, co léčivý trans opravdu dokáže, to byste museli projít jen praktickou zkušeností, kterou tito dva dobrosrdeční průvodci a zároveň zakládající členové skupiny Létající Koberec nabízejí na svých akcích. Můžete si však učinit jasnější představu, která vás k tomuto jedinečnému prožitku dovede.

Rytmy bubnů dokážou uvolnit nejen vaši mysl, ale rozproudí i vaše tělo. Tak může dojít k hlubokému uvolnění, které působí velmi léčivě. V dnešní době jsme zahlceni různými povinnostmi a jsme nuceni až nepřiměřeně přemýšlet, což vytváří stres, který se ukládá v našem těle. Díky síle rytmu bubnů, tance a svobodného projevu se tento stres dokáže z těla uvolnit a energie pak plyne správným způsobem. Můžete v sobě objevit nové tvůrčí síly a okusíte léčivou sílu transu.

Zbavte se přílišné kontroly

Přehnaná sebekontrola ubíjí radost ze života a během bubnování dostanete možnost, jak se této kontroly postupně zbavit. Někomu to půjde lépe a někomu to bude trvat déle. Důležité je vědět, že na těchto akcích vás nebude nikdo soudit. Jediný kritik bude spočívat jen ve vaší hlavě. Michal i Petr jsou schopni vytvořit takové prostředí, kde se můžete zcela uvolnit, a volba bude záležet jen na vás.

bubny shutterstock 552614344

Bubnováním a tancem odbouráte stres a vaše energie bude plynout tím správným směrem.

Naučte se bubnovat sami

Na těchto seminářích jsou k dispozici jak bubny, tak i jiné perkusní nástroje. Jelikož podobné akce nejsou zaměřeny na výuku, ale především na uvolnění mysli, mohou se i ty nejstydlivější povahy projevit. Možná v sobě objevíte svůj vlastní rytmus nebo se osvobodíte od nepravdivých přesvědčení ve vaší hlavě. Tak i tak to bude zážitek, který vás dostane blíž k sobě.

Kde a kdy to zažít?

Nejbližší seminář probíhá od 7. 7. – 9. 7. 2017 ve Svaté Máří v Pošumaví s názvem Léčivý trans. Další zajímavé akce naleznete zde

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...