fbpx

V pravidelném literárním sloupku vysvětluje Věra Kudynová, že na velikosti rodného čísla záleží!

Zveřejněno: 24. 5. 2018

Pohledný mladík mě stále atakoval pohledem. Proč asi přibývá mladých mužů, kteří zbožňují starší ženy? Očekávají mateřské chápání duše, což postrádají, protože mají dodnes  stres z toho, že je maminka předčasně odložila do školky a pozdě vyzvedávala z družiny.

 S viděním světa, na jehož dodržování školní ženy bazírovaly, se nikdy neztotožní. Stále touží po jediné ženě, po takové, co bude mít čas jenom pro něj jediného, co ho bude poslouchat, či lépe ho vyslechne a bude se mu trpělivě věnovat.

Zjednodušený náhled mladých mužů jsem si osvojila a využívala ve svůj prospěch.

Související…

VELKÝ HOLKY: Exmajetek
Věra Kudynová

Muž věkově patřičný by se chtěl přistěhovat, být opečováván, aby se mu vařilo a foukalo na  bolístky, a když by přišel z práce zpruzený, aby měl na koho zařvat, a tím se odreagovat. Na tohle holky jako já nejsou zvědavé.

Starší muž navíc v ženě nevyvolá tolik potřebné sebekázně, kterou žena po čtyřicítce má již aplikovat. To mladý muž ze mě přece jenom vydoluje více motivace k péči o tělo. Takže držím dietu, chodím na jógu, plavu, jezdím na kole, cvičím, chodím na kosmetiku, absolvuji zábaly a masáže. Když už do sebe investuju tolik peněz, času, práce a přemáhání, tak ať to mládež ocení!

Mladý muž mi říkal roztomilé lichotky a zíral na mě jako na obrázek. Výhoda je, že když si ho užiju, můžu ho poslat domů k mamince. Když mi bude posílat moc esemesek a moc  whatsupovat, tak prostě nebudu odpovídat, když se mi nebude chtít.

Mladý muž mi říkal roztomilé lichotky a zíral na mě jako na obrázek. Výhoda je, že když si ho užiju, můžu ho poslat domů k mamince.

K uspokojení těla využívám garsonku své sestry, která  je většinu času na cestách. Poslala jsem ho do koupelny.  Četla jsem si zase Milence a vrahy, ale po pár kapitolách se mi zdálo, že je mladík v koupelně nějak dlouho.

Otevřu dveře a vidím hocha, jak stojí před zapařeným zrcadlem a nějak divně mává rukou, evidentně, ehm, něco trénuje.

„Co to děláš?“ zeptala jsem se užasle.

„Ještě nikdy jsem neuštval žádnou laň,“ řekl hebce sametově jako hrabě Joffrey de Peyrac. Angelika byla zase nedávno v televizi.

„Tak to mě ale vůbec nepřekvapuje!“ Uchechtla jsem se a řekla mu, ať hned umyje ten špinavý pruh ve vaně. „A pak se rychle oblékni a padej!“

Tak si říkám, jestli nezvolním se sebepéčí a neposunu zájem do jiných rodných čísel mužů. Vyšší rodná čísla dokážou rozesmát. A to je aspoň obličejová gymnastika. Lepší než sebelepší masáž.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...