fbpx

Spiritualita se organicky mísí s inovacemi v řadě přednášek a eventů

Zveřejněno: 9. 3. 2018

Milí čtenáři „média nového světa“, rád bych vám dal pár tipů na několik akcí v příštích měsících, kde se tento vynořující se svět inspirace a spolupráce zajímavě projeví.

Ženy s.r.o. jsou fajn seskupení v čele s Evou Čejkovou Vaškovou, která na netu úspěšně podporuje spolupráci žen po celé republice. Organizuje také „Den, kdy se budu mít ráda“. Tentokrát si můžete zajet do Brna, a to už v sobotu 10. března. Mrkněte tedy na akci na Facebooku.

Moji kamarádi ze Sacred Chants pořádají skvělé koncerty a 21. března, tedy první jarní den, bude v kongresovém centru vystupovat Snatam Kaur v rámci turné s názvem Light of the Beloved. Více na stránkách pořadatele koncertu.

Co vás čeká na festivalu

Na Výstavišti Holešovice se na konci března představí již popatnácté Festival Evolution. Mezi zahraničními hosty najdete Dr. Rettiga Octavia, známého z filmu Bufo Alvarius, dále zakladatele jedné z nejlepších kosmetických firem na světě Petera Jentschuru či renesančního myslitele Rogera Greena.

bufo alvarius people 27

Šaman při aplikaci halucinogenu získáváného z žáby Bufo Alvarius

Následovat bude koncert a večer s Ondřejem Gregor Brzobohatým, kde se potkáte i s jeho ženou Táňou Gregor Kuchařovou, nebude chybět koučink zóna Aleše Kaliny a v neposlední řadě se opět představí Jan Mühlfeit s jeho dětským i dospělým lidským potenciálem. K tomu na vás čeká dalších cca 400 vystavovatelů a přes 160 bodů programu.

A pak přijde Deepak

Rád bych vás ještě upozornil na příjezd Deepaka Chopry do Prahy. Deepaka můžete vidět naživo na dvou akcích. „Nekonference“ #JEDENKRÁT se uskuteční 24. dubna a bude tu kromě Deepaka přednášet Roger Hamilton, Světlana Witowská, Tomáš Hajzler a Pavel Kysilka, kteří budou mluvit o různých podobách inovace. Druhá akce, řekl bych filozoficky hlubší, je seminář s Deepakem Choprou s názvem DEFINING LIMITLESS LEADERSHIP, která se uskuteční 25. dubna. Více o akci ZDE.

Rád bych vás také upozornil, že 14. května začíná „Týden inovací“, největší akce svého druhu u nás, s fantastickým programem, kde se mimo jiné setkáte s opravdu inteligentní umělou inteligencí. Akce proběhne ve Fóru Karlín. Více opět najdete na stránkách Týdne inovací.

Další sloupky Ctirada Hemelíka najdete ZDE

Poslední květnová neděle, tedy konkrétně 27. 5., bude připravená pro ty, co „mají na víc“. Tři mušketýři, kteří se starají o rozvoj lidí, inspirativní spíkři Mark Dzirasa, Marian Jelínek a Jan Mühlfeit se sejdou na jednom pódiu v rámci akce Máte na víc. Více informací opět hledejte na stejnojmenné adrese.

O všech těchto akcích vás jakožto chairman Flowee budu dále informovat. A dál s vámi budu sdílet i zkušenosti na cestách "nového světa".

foto: Shutterstock, zdroj: Festival Evolution

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...