fbpx

Zveřejněno: 29. 4. 2017

Představte si, jaké by to bylo mít na všechny své životní otázky odpovědi. Vědět, kam směřovat, když máte pocit, že stojíte na rozcestí. Lucie Biedermann Doležalová vám v tomto ohledu pomůže. Má totiž jistý dar, umí komunikovat s anděly. Ti vám zodpoví vše, co se přítomnosti a budoucnosti týče. Přečtěte si, jaké to je, když Lucie s anděly promlouvá, a jak se naučila s tímto posláním pracovat.

Lucie, ty máš neuvěřitelný dar, komunikuješ s anděly. Prozraď, jaké to je, když s nimi promlouváš? 

Je to krásné a velmi obohacující, nicméně jednodušší, než by si mohl kdokoliv představit. Jsme na takovou komunikaci přirozeně nastavení. Obávám se však, že dnešní doba, která nás neustále více pohlcuje, nám ubírá na přirozených schopnostech a s tím intenzivně omezuje naše možnosti. Jsme ve většině tak nějak nepřirozeně nastaveni vnímat ten tlak z našeho okolí a podřizovat se tomu, co je v naší společnosti „normální“. Takže bohužel jsem pořád vnímána jako „ne-normální“. Ale kdo má ve skutečnosti právo určovat, co je správné? Pro mě je komunikace s anděly zhmotněním všeho dobrého, co se v mém životě stalo a může ještě stát.

andele lucie

Lucii si andělé našli v jejích patnácti letech. Dnes má za sebou devatenáct let praxe.

Pokud si někdo vyžádá, že by chtěl přes tebe promluvit s anděly, jak to probíhá?

Vzkazy andělů přicházejí kompletně ve verších. Většinou se svými klienty trávím hodinu a půl času, což je čas, který nám stačí k tomu, abychom prošli všechna odvětví lidského žití. Ať už se jedná o zdraví, finanční investice, nemoci dětí, a tím tedy pochybení rodičů, nebo o nešťastné či šťastné lásky. Na vše existují odpovědi. Pro lidi, kteří chtějí své odpovědi tak nějak z pohodlí domova, rozesílám e-mailové konzultace. Klient mi napíše do e-mailu své tři čtyři konkrétní otázky, na které žádá odpověď, já tyto otázky vypracuji a zašlu nazpět k odesílateli.

Kdy sis uvědomila, že něco takového umíš? Bylo těžké se s tím naučit pracovat?

Bylo to velmi těžké, protože andělé si mě našli sami, a to v mých patnácti letech. Považovali mě tehdy za připravenou a způsobilou pro jejich komunikaci. Nikde nebyly žádné informace o chanellingu, automatickém psaní a já se v tom dlouhou dobu hodně ztrácela. Dnes, po devatenácti letech praxe, si dovolím říct, že patřím k nejlepším, a hodně jsem pro to sama udělala. Nestudovala jsem vysokou školu psychologickou, jak jsem si původně přála, ale studovala jsem vysokou školu andělskou. A opravdu jsem nedostala nic zadarmo. Na mé cestě byly mnohé překážky a zkoušky, kterými jsem musela projít, abych došla až sem, kde se nyní nacházím. Momentálně se věnuji andělské komunikaci profesně a neměnila bych za žádnou cenu. Je to veliký dar a důležité poslání.

andele lucie 2

,,Mimo automatického psaní se ještě věnuji automatické kresbě, meditacím a shamballe."

Jistě se shodneme, že když přiznáš, čím se živíš, mnoho lidí to zaskočí. Jak okolí reaguje? Máš kladné nebo spíše záporné ohlasy?

Nejsem už příliš v kontaktu s lidmi v širším okolí. Svůj čas si velmi střežím a pečlivě už si dnes vybírám, s kým ho strávím. Opravdu hodně pracuji a tam se s předsudky nesetkávám, protože lidé, kteří mě kontaktují, už většinou díky všeobecnému povědomí o mně ví, čím se zabývám. A zbytek toho cenného času trávím se svou rodinou. Pokud se objevím na nějaké společenské akci nebo události a mluví se o mé práci, tak asi i díky tomu, že se pohybuji mezi inteligentními lidmi se už dnes se žádným posměchem ani urážkami nesetkávám. Myslím, že je to ve velké míře také tím, jaký mám dnes po všech těch letech vztah sama k sobě. Vážím si sama sebe a díky tomu si mě váží také okolí. Zkuste to, funguje to. Milujte sami sebe, budou vás milovat také lidé kolem vás.

Zmínila jsi rodinu, jak to přijal tvůj manžel, když si mu řekla o svém talentu?

Můj manžel není a nikdy nebyl zapálený esoterik ani pilný student duchovního vědění. Přesto dokázal přijmout můj svět za svůj a vzal si mě za ženu. Vždy mě bránil před předsudky jiných lidí a nikdy o mně nepochyboval. Tu těžkou cestu, kterou jsem si vybrala, zpovzdálí jistil a velmi mě ve všem podporoval. Myslím si, že dodnes mnoha věcem kolem mě a andělů nerozumí, ale nemá předsudky většinou vůči nikomu a ničemu a to je pro naše manželství velmi cenné a důležité.

andele lucie 3

,,Můj manžel o mně nikdy nepochyboval a vždy mě bránil před předsudky jiných lidí."

Komunikace s anděly není tvé jediné nadání, čemu se ještě věnuješ?

Mimo automatické psaní se ještě věnuji automatické kresbě. Andělská intuitivní malba, tak nazývám proces vlastního tvoření. Má první výstava byla k vidění v galerii U Zlatého kohouta v Praze. Nedávno byla ke zhlédnutí v galerii Českého rozhlasu v Plzni. Jsou to mé první dvě výstavy a už na tak věhlasných místech. Toho si velmi cením a mám z výstav velikou radost. Obzvlášť, když ji kladně hodnotí také akademičtí malíři. Co více si přát. Obzvlášť, když jsem v tomto směru neměla nikdy žádné velké ambice a vše začalo jako taková auto-arteterapie. Dále se také pořád věnuji propagaci svého projektu ANGELS, kurzům automatického psaní, meditacím, shamballe.

V dnešní době se spousta lidí obrací k alternativním metodám, umíš poradit opravdu každému? 

Tak především se s anděly snažíme lidem vysvětlit, že nejlépe si dokážou pomoci jen oni sami. Andělé nás přivádějí k zodpovědnosti za sebe samé. Nikdo nikdy nad vámi nemůže mít větší moc než vy sami. 

Pokud lidé váhají, zdali k tobě zajít, co bys jim vzkázala?

Určitě bych nikoho nepřesvědčovala o tom, že zrovna já mám odpovědi na všechno, ale andělé je mají. Stačí navštívit ten svět, který v sobě všichni ukrýváme. Ten svět plný andělů, krásy, radosti, hojnosti, zdraví a vnitřní moudrosti. Tam jsou všechny odpovědi. Máme a nosíme je uvnitř sebe. Uvnitř sebe máme ukryto celé nebe. Jen jej objevit. Já mohu lidem pomoci, pokud chtějí a nemohou ten svět najít. Myslím, že jsem dobrým prostředníkem mezi lidmi a anděly. Vím, že společně najdeme to spojení, které už tolika lidem život v krásný změnilo a ještě změní.

Chtěli byste i vy zjistit, co vám vzkazují andělé? Kontaktujte Lucii přímo zde

Čtěte také: 

Režírujte si své sny, získáte více svobody

Budoucnost není ve hvězdách, ale v tarotových kartách. Chcete ji odhalit? 

Zjistěte, jak působíte na své okolí. Prozradí to ascendent 

 

 

foto: Shutterstock a archiv

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...