fbpx

Zveřejněno: 1. 12. 2017

Seznamte se se zakladatelem Prostoru 8 na Vinohradech, kde se můžete věnovat mnoha seberozvojovým aktivitám. Nezáleží na tom, kolik vám je. Na tomto místě se propojuje mnoho směrů, které se zaměřují na rozvoj těla, mysli i ducha. Každý si přijde na své, protože výběr aktivit je opravdu rozmanitý.

Ve videorozhovoru s Martinem Švihlou se dozvíte, jak tento projekt vznikl a jaké myšlenky a vize ho provázely. Místo mne osobně velmi nadchlo svou atmosférou a rozmanitostí aktivit, které nabízí. Martin dlouhá léta učí druhé bojovému umění Aikido a věnuje se mnohým přístupům, které se zaměřují na rozvoj lidského potenciálu.

Každý si zde najde své. A je jedno, jestli vám je 8 nebo 80 let. Kurzy jsou šité na míru všem věkovým kategoriím a zároveň nabízí širokou škálu možností. Můžete se věnovat pohybovým aktivitám a stejně tak můžete rozvinout možnosti svého myšlení i ne-myšlení. Každý potřebuje něco jiného a na tomto místě si můžete opravdu vybírat. Když se budete vymlouvat, že nemáte čas kvůli dětem, můžete si zařídit jejich hlídání, které vám v Prostoru 8 rovněž nabídnou.

Vzájemná propojenost a číslo 8

Poznávejte nové lidi. Na tomto místě se seznámíte s mnoha lektory z různých oblastí. Číslo 8 v sobě zahrnujte komplexnost i hloubku života. Staré kultury toto číslo uctívaly a moc dobře věděly proč. Na tomto místě můžete potkat jak mnoho učitelů a lektorů, tak lidi, kteří jdou podobnou cestou.

Nacházejte také různé způsoby, jak rozvíjet svůj potenciál, protože každý jsme jiný a navíc jsme velmi komplexní. Nemusíte chodit neustále sem a tam. Zde se můžete na jednom místě rozvíjet po všech stránkách. Když budete chtít tomuto projektu pomoci, zapojte se do něj už jen svou návštěvou.

Více informací najdete na: www.prostor8.cz, Šmilovského 8, Praha 2, Vinohrady

Galerie

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...