fbpx

Zveřejněno: 12. 10. 2017

Šedá barva patří mezi klíčové prvky letošních podzimních trendů, ale milovníkům minimalismu visí v šatních skříních už několik sezón. Vynikne především na hlavních částech outfitu a v kombinaci s černou tvoří vysoce sehranou dvojici. Nechte se inspirovat elegantními i crazy modely v exkluzivní fotostory s Českou Miss 2015 a moderátorkou Fashion TV Nikol Švantnerovou. 

Už dávno neplatí, že je tento neutrální odstín součástí pouze business kostýmů, své pravidelné zastoupení má i na přehlídkových molech a světoví designéři se na něm dokonce nebojí postavit celou svojí kolekci. Koneckonců, podívejte se sami. A nezapomeňte nahlédnout i do naší galerie, kde najdete detaily jednotlivých kousků. 

Královna elegance

Komplet ve světle šedém odstínu působí prudce elegantně. Vaši ženskost ještě zvýrazní doplňky v červeném akcentu. Ať už vsadíte na lakované lodičky, psaníčko do ruky nebo náušnice v podobě pecek, vždy budete šik. 

dsc 8791a1

Prošívané pončo 9900 Kč, Imreczeova, úpletové šaty s knoflíky 5900 Kč, Imreczeova, stříbrný náramek, cena na vyžádání, Kaawa.cz

dsc 8764a1

Módní návrhářka Zdeňka Imreczeova sklidila za svou tvorbu řadu úspěchů a rozhodně se není čemu divit.

Sporty look 

Baví vás poslední módní trendy, ale stejnou důležitost přikládáte i pohodlí? Pak sáhněte po úpletových šatech z příjemného materiálu, který v chladných dnech zahřeje. Detail v podobě prošívaného průkrčníku zaujme na první pohled a jednoduchá kšiltovka dodá outfitu sportovní look. 

dsc 8593a1

Zateplené úpletové šaty 8900 Kč, Imreczeova, kšiltovka 350 Kč, Bohempia.eu, náhrdelník 4850 Kč, Mokobelle, Vana1

Nádech extravagance

Nebojte se nevšedních kombinací. Sukně v 3/4 délce rozhodně není pouze letní záležitostí, jen ji obohaťte o průsvitné černé punčocháče. Na tělové silonky raději zapomeňte, tento trend se snad už nikdy nevrátí. Mikina s metalickou aplikací vám dodá extravagantní šmrnc a na nohy obujte černé tenisky z konopí. 

dsc 9022a1

Čepice 1399 Kč, Scotch & Soda, Van Graaf, mikina 5300 Kč, Robert Kupisz, Vana1, batoh 7999 Kč, Cavalli Class, Van Graaf, sukně 799 Kč, Vila, Van Graaf, tenisky z konopí 1800 Kč, Bohempia.eu

Módní Ikona 

Péřové oversize bundy jsou posledním hitem ve světě módy a dlouhé rukávy nepředstavují žádné tabu, ba naopak. Zkombinujte takový kousek s černými šaty z hedvábí, krk ozdobte krajkovým chokerem i minimalistickým řetízkem  a staňte se módní ikonou.

dsc 9435a1

Krajkový choker 278 Kč (cena za 2 kusy), C&A, stříbrný řetízek s kávovým zrnkem 2450 Kč, Kaawa.cz, péřová bunda, cena na vyžádání, COS, šaty z hedvábí 27 000 Kč, Imreczeova

It girl 

Všimli jste si, že se šedou skvěle koresponduje i světle modrá? Neochuďte se o tuto barevnou souhru a zařaďte ji do svého šatníku. Módním evergreenem je pak bílá košile, kterou můžete nosit zastrčenou do kalhot nebo ji nechat volně. V obou případech nešlápnete vedle. 

dsc 8922a1

Náušnice 2600 Kč, Mokobelle, Vana1, podprsenka 899 Kč, Calvin Klein, Van Graaf, kabátek 1099 Kč, Vila, Van Graaf, bílá košile 1499 Kč, Marie Lund, Van Graaf, Kalhoty, cena na vyžádání, COS, tenisky z konopí 1600 Kč, Bohempia.eu

Za poskytnutí prostor k focení děkujeme společnosti Vanguard Prague. O make-up a vlasy se postarala vizážistka Nikola Hessová. 

foto: Daniel Zahrádka

Galerie

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...