fbpx

Zveřejněno: 16. 10. 2017

Adéla Stouli je žena mnoha zájmů a profesí. Kromě lekce revolučního konceptu fitness a životního stylu, který jako první a jediná přinesla do Čech, si u ní můžete objednat i krystalické dildo, jehož pravidelné používání vám zaručí orgasmy při přirozeném milování s partnerem.

Adélo, rozjíždět byznys s diskrétními erotickými pomůckami je vždycky velká výzva a velký risk zároveň. Přeci jen je trh už trochu přesycený. Co bylo hlavním důvodem, že jste do toho šla? 

U mě to byla jednoznačná láska na první pohled. Mam kamarádku, která se věnuje sex coachingu a u ní jsem někdy minulý rok na Instagramu viděla fotku krystalu falického tvaru. A nějak jsem se k tomu neustále vracela a pátrala po tom, kde se takové hračky vůbec dají získat. Pár firem je sice prodávalo, ale jejich "brand story" mě vždycky spíše odradila.

Jak to myslíte?

Ono mi mluvit o všemocné síle krystalů, které z vás udělají sexuální bohyni, přišlo přinejmenším přehnané. Proč ujíždět do extrému, kdy někdo vydělává na tom, že ženám vnucuje více ženství a objevení bohyně. Zase je to o tom, že se nás někdo snaží přesvědčit, že jako ženy něco děláme špatně.

Co vás na krystalech tak zaujalo?

Doslova mě uchvátila jejich estetická stránka a materiál. Jeden jsem si pořídila na Bali a od té doby jsem se ke standardním pomůckám nikdy nevrátila. I když seženete i designově pěkné pomůcky, stále je to plast a silikon a jednoduše jsem prostě krásnější hračku, než krystalovou, nikde neviděla.

A pak už to šlo rychle. Našla jsem si výrobce, vyzkoušela pár jeho modelů, navrhla dva nové tvary, které jsem dala k otestování kamarádkám a když jsem zaznamenala pozitivní ohlasy, vznikla Loverubs – moje značka.

loverubs 001

Vibrační dilda způsobují spíše klitorální orgasmus. Hluboké stimulace bodu G ale nedosáhnete.

Když se podíváme na funkčnost dilda. Jaké má výhody?

Krystal jako takový je vodičem tepla a rychle se přizpůsobí teplotě těla, což znásobuje intenzitu prožitku. Navíc má tento materiál vlastnosti, které jsou prostě pro takovou pomůcku ideální: tvrdý, hladký, kluzký a hlavně má určitou váhu, takže i bez vibrací poskytuje řádnou stimulaci.

Proč si myslíte, že se ženy sexuálních hraček bojí?

Mnoho žen se sexuálním pomůckám vyhýbá, protože umělý penis ze silikonu nevypadá vábně a nelze na něm najít niv vzrušujícího. Loverubs jsem tvořila pro ženy, které chtějí do aktu self pleasure přinést krásu a i vizuální potěšení.

Mám i klientky, které moje „kameny“ využívají pro uzemnění pro klasickou masáž, ale i za účelem léčení. Tuhle kapitolu ale nechávám na nich, protože si myslím, že když nejste člověk, který je otevřen té možnosti, že každý kámen má nějakou léčivou schopnost, tak vás stejně nepřesvědčí, když vám řeknu, že dildo z růženínu posílí sebelásku a sebepřijetí.

Jak vůbec vnímáte intimní vztah žen k sobě samým?

Budování vztahu sama se sebou je podle mě nesmírně důležité vlastně nejen pro ženy, ale pro všechny. Ač to zní jako klišé, vás vztah k sobě je nejdůležitějším vztahem vašeho života a od něj se pak odvíjí i charakter vztahu s ostatními a okolím.  Je to také základní kámen prosperujícího intimního vztahu s partnerem. Když žena pozná, jak funguje po intimní stránce, co ji vzrušuje, co jí přináší potěšení a co potřebuje k dosažení orgasmu, je z jednou nejlepších věcí, co může udělat pro vztah.

Co se vůbec děje v našem těle, když použijeme klasické dildo, a to z čistého krystalu?

Krystal je kompletní a vyvážená forma energie se schopností změnit okolní nevyvážené pole, samotný akt, ať už masturbace, nebo poskytování rozkoše partnerce, se stane vědomější. Nebude to jen bezmyšlenkový sprint za orgasmem. 

Loverubs nejsou vibrátory. V tom vidím zásadní výhodu, jelikož žena je závislá na napojení sama na sebe a osvojení si vnímání vlastního těla.

 

shutterstock 296988845

Většina klasických hraček představuje jen nevědomý hon za orgasmem.

Mnoho zen není bez vibrátoru schopno dosáhnout orgasmu. Proč?

Jednoduše si zvyknou na intenzivní vibrace. Zapomenou vnímat svoje tělo a bez vibrátoru jim to pak nejde ani s partnerem. Navíc vibrátory vyvolávají převážně klitorální orgasmus a ne ten hlubší vaginální. Ten je právě závislý na pomalé a rytmické stimulaci bodu G.

Je tedy možné, že ženy, které nedokáží dosáhnout orgasmu po pravidelném používání Loverubs například budou schopné prožít vrchol i při milovní s partnerem?

Teoreticky po čistě fyzické stránce ano. Pravidelné užívání jakékoli nevibrující hračky v ženě vybuduje vnímavost a citlivost. Žena, která potom ví, co jí dělá dobře, je pak i schopná partnera dobře navést.

Pro dosažení orgasmu s partnerem je také důležitá důvěra- žena, která se muži nedokáže emociálně zcela otevřít, se mu nikdy nebude umět otevřít ani fyzicky.

foto: Adéla Stouli, Loverubs

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...