fbpx

Zveřejněno: 12. 4. 2017

Vědci dnes už vědí, že všechno kolem nás i v nás je energie organizovaná informacemi. Každá frekvence v sobě nese jinou informaci, a tudíž má i své specifické vlastnosti.

Od toho, na jaké FREKVENCI jste „naladěni“, se odvíjí celý váš život.

Jestliže je vaše frekvence INKOHERENTNÍ (nízká, pomalá, nesoudržná a neorganizovaná), přináší pochybnosti, strach, hněv, nejistotu, smutek, soupeření a zdravotní komplikace. Oproti tomu ta KOHERENTNÍ (vysoká, rychlá, soudržná a organizovaná) v sobě nese harmonii, radost, lásku, inspiraci, celistvost, hojení a dobré zdraví.

hanusova symfonie zivota shutterstock 343100933

Za to, že se necítíte dobře, nemůže absence prvního kafe po ránu, ale vaše životní frenvence. Buďte dobře naladěni.

Energie uzdravuje

Prostřednictvím vysoce koherentní frekvence je možné léčit. Základním principem frekvenčního léčení je vytváření uspořádaného a synchronizovaného stavu, v jehož důsledku dochází k eliminaci nesouladů na úrovni fyzické, mentální i emocionální. Tato forma uzdravování je jednoduchá, jemná, efektivní, zcela přirozená a v přírodě všudypřítomná - funguje to podobně, jako když se ladí piáno, kytara nebo housle. Nemusíte už složitě analyzovat to, co vás trápí, stačí se pouze NALADIT do správné frekvence. V důsledku toho disharmonie odezní a ve vašem životě začne hrát hudba.

Každý z nás má dnes možnost rozhodnout se, jakým způsobem se bude léčit. Uzdravování vůbec nemusí být zdlouhavé, složité a vyčerpávající. Frekvenční léčení je vhodné pro každého a nemá žádné vedlejší účinky. Je praktikováno celosvětově a je vědecky ověřené. Více informací získáte na internetových stránkách Moudrost srdce nebo na Facebooku.

Jediné, co pro své „vyladění“ musíte udělat, je 30 minut v klidu odpočívat na masážním lehátku :-)

Za pokus to myslím určitě stojí...

Čtěte také: Většina lidí se léčí, odvážní se uzdravují, Vladimír Ekart: Proč tanec v kvantovém poli?, Petr Sumito Mikulka: Kouzlo bosenských pyramid, Veronika Knirschová: Skutečně potřebujete kupovat nové oblečení? 

 

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...