fbpx

Zveřejněno: 11. 10. 2017

Vícenásobná mistryně České republiky v párové i sólo salse a vítězka loňské řady populárního televizního pořadu StarDance začala s kariérou od útlého dětství. Ve školce navštěvovala baletní kroužek, jenže pak uviděla tanečnici v krásných šatech a latinské rytmy se pro ni staly jasnou volbou. A jaké jsou její nejsilnější stránky? To se Veronika Lálová dozvěděla v talentovém testu Jana Mühlfeita. 

Prvního tanečního partnera měla půvabná šampionka v pouhých deseti letech a od té doby je na parketu jako doma. Za profesními úspěchy, kterých Veronika dosáhla, stojí nejen tvrdá dřina, ale bezesporu i její talenty. I přesto, že jedním z nich je soutěživost, neměla v průběhu StarDance ambice vyhrát. "Soutěž jsem si chtěla především užít. Můj cíl byla ta cesta. Nakonec to ale dopadlo skvěle," dodává vítězka, která tancovala v páru s hercem Zdeňkem Piškulou. 

img 1078

Tanec a hudba jsou Veroničinou velkou vášní.

Zajímá vás, jak se Veronika dostala od baletu až k brazilské sambě? Co plánuje do budoucna a čemu by se chtěla dále věnovat? To se dozvíte v našem videu. Nezapomeňte dokoukat až do konce, protože v roli tanečníka se představí i samotný Jan Mühlfeit. A takovou podívanou byste si neměli nechat ujít... 

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...