fbpx

Zveřejněno: 30. 8. 2017

Český reprezentant v severské kombinaci je momentálně v plném nasazení. Připravuje se na Zimní olympijské hry v Jižní Koreji, které se pomalu, ale jistě blíží, a ve svém volnu se věnuje především rodině a nikdy nekončícím úpravám kolem domu. V talentovém testu Jana Mühlfeita Miroslav Dvořák zjistil, jaké jsou jeho nejsilnější stránky, díky kterým je tolik úspěšný.

Svá nadání zdědil Miroslav dle vlastních slov po rodičích a zúročil je ve svých osmnáctinách. Tehdy si přivezl medaili z Mistrovství světa juniorů. Od té doby patří mezi nejlepší české sdruženáře. S čím byl spokojený na olympiádě v Soči a co by naopak změnil? A má Miroslav nějaké předstartovní rituály? I to se dozvíte v našem videu. 

muhlfeit a mirek

Nejsilnější talenty Miroslava Dvořáka odhalil test Jana Mühlfeita.

Momentálně se Miroslav připravuje na Zimní olympiádu, která odstartuje 9. února 2018. Čemu by se ale chtěl věnovat po sportovní kariéře? "Nad tím nerad přemýšlím, protože kromě solidního sportování v severské kombinaci nic neumím. Nebo jsem na to alespoň zatím nepřišel," usmívá se Miroslav a zároveň přemýšlí nad možnostmi, jako je nástup do armády či trénování mládeže. 

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...